Semjén Zsolt: Egymillió
Meghívó a Nemzeti Fórum - Kölcsey Köre konferencia-sorozata 51. rendezvényére.
2018. március 1. 18:23

Köszöntő mond: Dr. Horváth Béla a Kölcsey Kör vezetője. A könyvet ismerteti: Dr. Bíró Zoltán irodalomtörténész, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (RETÖRKI) főigazgatója. Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel, a KDNP elnökével beszélget: Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke.

Időpont és helyszín: 2018. március 6. kedd 18.00 óra. Polgárok Háza (1089 Budapest, Visi Imre utca 6.)

A rendezvény támogatója a Lakitelek Népfőiskola. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

gondola
 • Rebrov nem "A Nagy Edző"
  Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
 • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
  Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
 • Szent István életműve
  Az egyházszervezet kiépítésével végérvényesen eldőlt, hogy Magyarország a latin rítusú egyház gyermeke lesz és nem a bizánci görögé. E tény jelentősége jóval meghaladja a vallásválasztás kérdését.
 • Erősíteni kell a magyar-német gazdasági együttműködést
  A magyar-német gazdasági kapcsolatok erősítésének szükségességéről is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Sopronban, miután tárgyalt Angela Merkel német kancellárral.
 • Orbán: csak egy Európa van
  Mindig is tudtuk, a kettészakítottság idején is, hogy csak egy Európa van - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából tartott ökumenikus istentiszteleten hétfőn, Sopronban.
MTI Hírfelhasználó