Gyurcsánynak messzire gurult a gyógyszere
Gyurcsány Ferenc nagyon rápörögött Czeglédy korrupciós ügyére, Facebookon többször is megvédte a köztörvényes szoci politikust, és többször betámadta az őket lebuktató Budai Gyulát.
2018. március 4. 23:55

Budai Gyula felszólította Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét, adjon választ arra, miről egyeztetett Czeglédy Csabával, a "maffiabaloldal" ügyvédjével.

A baloldali korrupciót feltáró képviselő ellen Gyurcsány Facebook-posztban kelt ki, többek között ilyeneket írt:

A 888 telefonon érte utol Budait, akitől megkérdeztük, hogy mit gondol Gyurcsány lelkivilágáról. Budai szerint Gyurcsány írásából egyértelműen kiolvasható, hogy primitív személyiségi szerkezete narcisztikus jellemmel párosul. Zavarodott és kaotikus gondolkodású ember - mondta.

A politikus kifejtette, hogy már 2008 óta azon dolgozik, hogy feltárja Gyurcsány felelősségét a sukorói telekcserében, Czeglédy Csaba esetét pártfinanszírozási ügynek tartja. Szerinte ő nemcsak a maffiabaloldal ügyvédje, hanem egyben a pénztárnok is. Czeglédyn keresztül jutottak el a baloldal által lenyúlt pénzek az MSZP és a DK pártkasszájába.

A politikus elmondta, hogy: Czeglédy egy köztörvényes bűnöző!"

Kőkemény gazdasági bűncselekmény az, amit elkövetett. Sőt, Czeglédyt költségvetési csalás miatt már korábban is elítélték. Pont.

 

A fideszes országgyűlési képviselő Gyurcsány Ferenc mellett az MSZP elnökét, Molnár Gyulát és a maffiabaloldal miniszterelnök-jelöltjét, Karácsony Gergelyt is arra szólította fel, hogy nyilatkozzanak, mikor és hol találkoztak Czeglédy Csabával, és miről beszéltek.

Hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc már "lebukott", Czeglédy Csaba azt hazudta, hogy hétfőn találkozik vele. 

Megjegyezte: egy dologban igazat mondott Czeglédy Csaba, hogy az ő tulajdona az ausztriai titkos széfben lefoglalt 1 kilogramm aranytömb.

A maffiabaloldal nem csak lop és csal, hanem hazudik is reggel, délben, este" - jelentette ki Budai Gyula.

A különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben elkövetett -hatmilliárd forintot meghaladó - költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csabát csütörtökön engedték ki a börtönből, miután képviselőjelölt lett, így megillette a mentelmi jog. Ezt azonban a Nemzeti Választási Bizottság pénteken felfüggesztette, este ismét őrizetbe vették, a Csongrád Megyei Főügyészség kezdeményezni fogja előzetes letartóztatásba helyezését.

Czeglédy Csaba szombathelyi önkormányzati képviselő (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt), ügyvédként az MSZP és a DK jogi képviseletét is ellátta több ügyben.

888.hu
  • Ha nincs gyermek, nincs jövő
    "Mi a saját gyermekeinkre szeretnénk hagyni az országot, nem pedig idegenekre, ezért ha van gyermek, akkor van jövő, ha nincs gyermek, nincs jövő se a családnak, se az országnak" - jelentette ki a közrádióban Orbán Viktor, hozzátéve, ez az első mondata a kormányprogramnak 2010 óta, de már így volt 1998-ban is.
  • Az ország ellen dolgozó ügynökök
    Az elmúlt 15 évben egyebek mellett a genderideológia terjesztésével, a migráció ideológiai megalapozásával, majd a tömeges illegális bevándorlási hullám elindításával próbáltak bomlasztani Európát az ellenérdekelt nagyhatalmak.
  • Egy kinevezés biztonsági kockázatai
    Elborzasztó módon a kinevezések feltétele a gyenge politikai képességből fakadó másodlagos értékrend követése. Ha valaki lelkesen támogatja az illegális migrációt, és a gender- valamint az LMBTQ-őrültséget, máris számíthat jelentős beosztásra.
MTI Hírfelhasználó