Gyurcsánynak messzire gurult a gyógyszere
Gyurcsány Ferenc nagyon rápörögött Czeglédy korrupciós ügyére, Facebookon többször is megvédte a köztörvényes szoci politikust, és többször betámadta az őket lebuktató Budai Gyulát.
2018. március 4. 23:55

Budai Gyula felszólította Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét, adjon választ arra, miről egyeztetett Czeglédy Csabával, a "maffiabaloldal" ügyvédjével.

A baloldali korrupciót feltáró képviselő ellen Gyurcsány Facebook-posztban kelt ki, többek között ilyeneket írt:

A 888 telefonon érte utol Budait, akitől megkérdeztük, hogy mit gondol Gyurcsány lelkivilágáról. Budai szerint Gyurcsány írásából egyértelműen kiolvasható, hogy primitív személyiségi szerkezete narcisztikus jellemmel párosul. Zavarodott és kaotikus gondolkodású ember - mondta.

A politikus kifejtette, hogy már 2008 óta azon dolgozik, hogy feltárja Gyurcsány felelősségét a sukorói telekcserében, Czeglédy Csaba esetét pártfinanszírozási ügynek tartja. Szerinte ő nemcsak a maffiabaloldal ügyvédje, hanem egyben a pénztárnok is. Czeglédyn keresztül jutottak el a baloldal által lenyúlt pénzek az MSZP és a DK pártkasszájába.

A politikus elmondta, hogy: Czeglédy egy köztörvényes bűnöző!"

Kőkemény gazdasági bűncselekmény az, amit elkövetett. Sőt, Czeglédyt költségvetési csalás miatt már korábban is elítélték. Pont.

 

A fideszes országgyűlési képviselő Gyurcsány Ferenc mellett az MSZP elnökét, Molnár Gyulát és a maffiabaloldal miniszterelnök-jelöltjét, Karácsony Gergelyt is arra szólította fel, hogy nyilatkozzanak, mikor és hol találkoztak Czeglédy Csabával, és miről beszéltek.

Hangsúlyozta: Gyurcsány Ferenc már "lebukott", Czeglédy Csaba azt hazudta, hogy hétfőn találkozik vele. 

Megjegyezte: egy dologban igazat mondott Czeglédy Csaba, hogy az ő tulajdona az ausztriai titkos széfben lefoglalt 1 kilogramm aranytömb.

A maffiabaloldal nem csak lop és csal, hanem hazudik is reggel, délben, este" - jelentette ki Budai Gyula.

A különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben elkövetett -hatmilliárd forintot meghaladó - költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csabát csütörtökön engedték ki a börtönből, miután képviselőjelölt lett, így megillette a mentelmi jog. Ezt azonban a Nemzeti Választási Bizottság pénteken felfüggesztette, este ismét őrizetbe vették, a Csongrád Megyei Főügyészség kezdeményezni fogja előzetes letartóztatásba helyezését.

Czeglédy Csaba szombathelyi önkormányzati képviselő (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt), ügyvédként az MSZP és a DK jogi képviseletét is ellátta több ügyben.

888.hu
  • Meg kell adni a vidéknek, ami jár neki
    Meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepségén, szombaton Sárospatakon.
  • Kötelességünk, hogy Istent a teremtett világgal együtt dicsőítsük
    Valaki mondhatná, hogy a két világesemény, ami itt Budapesten meg a Hungexpon is zajlott, tűz és víz. Hogy ki köti össze ezt a két rendezvényt? Ferenc pápa - mondta Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek.
  • Egy a természettel – Vadászati világkiállítás
    Magyarországon vadászati világkiállítást csak nagyszabású eseményként lehet rendezni, mert így méltó a magyarság keleti örökségéből eredő, Közép-Európában kiteljesedett vadászati kultúrájához - mondta Semjén Zsolt az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás megnyitóján szombaton Budapesten, a Hungexpón.
MTI Hírfelhasználó