Nem hadsereg, hanem siserahad támad hazánkra
Csodálatos módon találnak egymásra a hungarofóbia élcsapatai. Más-más handabandázással, de közös céllal: a magyar etnikum felmorzsolásával.
2018. március 11. 12:25

A tatárdúlás, a törökdúlás és a „felszabadúlás” sem volt annyira aljas, mint a mostani országfoglaló háború. Akkor „csak” lemészárolni akarták a magyar etnikumot, most magát a magyar etnikumot akarják felhasználni arra, hogy tapssal és csókokkal fogadja megsemmisítőit.

Még a janicsárszedésnél is elvetemültebb módszer.

Felnőtt emberek agyát, majd lelkét próbálják okkupálni, hogy utóbb magát az országot, annak földrajzi területét is birtokba vegyék. Siserahadat bérelnek fel arra, hogy hőbörögjön, hazudjon, fenyegessen, magyar létére magyart támadjon.

A korrupció a fő fegyver.

A hadjárat 1990-ben, sőt már előtte elkezdődött. Elsősorban az ifjú generációt próbálták lezülleszteni – mérhető eredménnyel. Drogokkal tették tönkre fiatalok szellemét, testét, ezáltal sorsukat, majd családjukat, tágabb közösségüket.

Emberroncsokat állítottak elő.

Pusztító hadműveleteket hajtottak végre a valószínűleg egy központból vezényelt szekták is. Az értékes, „kereső” fiatalokat célozták meg, és manipulálták. Beszervezésük költségeit velük fizettették meg, és szívják le pénzállományukat azóta is.

A fő hadosztályok az úgynevezett „pártok”.

1990-ben hatalmas szavazattömeget zsebelt be az utóbb nyíltan hungarofóbbá vedlett párt. Amely kezdetben elsősorban szellemileg rombolt: címkézett, hazudott, fenyegetett, a jogszolgáltatást is felhasználta a politikai ellenfeleik kiiktatására.

Tudta, merte, tette.

Később, miután zsugorodott, és parlamenti javadalmazása csökkent, a korrupcióból merített erőforrást. „Tele van korrupciós ügyekkel” – mondta a garnitúráról maga az akkori miniszterelnök, aki megundorodott politikai szövetségesétől.

Együtt kerültek süllyesztőbe.

Ám a „páholyokból” figyelők gondoskodnak az utánpótlásról. A 19-es direktóriumot újraélesztve propagandista páncélvonatokat indítanak a magyar vidékre, hogy ott falhoz állítsák az igazmondást, a társadalomépítést, a családvédelmet. 

Csak a vörös proletariátust kímélik.

Csodálatos módon találnak egymásra a hungarofóbia élcsapatai. Más-más handabandázással, de közös céllal: a magyar etnikum felmorzsolásával. A magyar a legfőbb ellenség, legyen a neve Poeltenberg, Damjanich vagy éppen Aulich.

Netán Purczeld, esetleg Kaltenbrunner.

Annyira gyűlölik a magyar vezetőket, hogy önmaguk jövendőjét is felszámolják. Azt hiszik, hogy a júdáspénzből meg tudják alapozni jövőjüket, ők megmaradnak a lerombolt, megszállt, széjjelvert országban is: luxusvillájuk megvédi őket.

És gorillákat is tudnak majd bérelni.

Csak a siserahadakra jellemző infantilizmus hitetheti el a siserahaddal ezt az illúziót. Felbérlőik az első adandó alkalommal dobják oda őket martalékként a beözönlőknek. A történelem hulladéklerakójában végzik, egy hamis „ügy” bornírtjaiként.

Meg kell védenünk árulóinkat is.

Szégyenük miatt ezt soha nem fogják megköszönni – de nem is tartunk rá igényt.

Kovács G. Tibor
 • Infantilizmus a parlamentben
  A gyönyörű épületet nem bohócoknak tervezte Steindl Imre, az építők, a művészek nem azért formálták csodálatosra, hogy hígvelejűek tombolhassanak benne „szabadon”, brekeghessenek, röföghessenek, nyeríthessenek.
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Tovább tart az erőszak – ismét rendőrökre támadtak az ellenzéki tüntetők
  A Munka Törvénykönyvének módosítása ellen tüntettek csütörtök este Budapesten. A demonstráció több órán át békésen zajlott, de este a Budapesti Rendőr-főkapitányság már azt közölte: a tüntetők agresszívvé váltak, ködgyertyát dobtak a rendőrökre, akik könnygázzal válaszoltak.
 • Gulyás: a migránsvízum növeli a terrormerényletek veszélyét
  A migránsvízum növeli a terrorveszélyt, növeli a kockázatát annak, hogy a strasbourgihoz hasonló, migrációs hátterű terrorcselekmények történjenek Európában - mondta a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
 • A Rákóczi Szövetség kapta idén a Duna-díjat
  A Rákóczi Szövetség kapta idén a Duna Televízió által alapított, idén hetedik alkalommal odaítélt Duna-díjat. Az elismerést Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes és Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója adta át csütörtökön Budapesten.
MTI Hírfelhasználó