Nem hadsereg, hanem siserahad támad hazánkra
Csodálatos módon találnak egymásra a hungarofóbia élcsapatai. Más-más handabandázással, de közös céllal: a magyar etnikum felmorzsolásával.
2018. március 11. 12:25

A tatárdúlás, a törökdúlás és a „felszabadúlás” sem volt annyira aljas, mint a mostani országfoglaló háború. Akkor „csak” lemészárolni akarták a magyar etnikumot, most magát a magyar etnikumot akarják felhasználni arra, hogy tapssal és csókokkal fogadja megsemmisítőit.

Még a janicsárszedésnél is elvetemültebb módszer.

Felnőtt emberek agyát, majd lelkét próbálják okkupálni, hogy utóbb magát az országot, annak földrajzi területét is birtokba vegyék. Siserahadat bérelnek fel arra, hogy hőbörögjön, hazudjon, fenyegessen, magyar létére magyart támadjon.

A korrupció a fő fegyver.

A hadjárat 1990-ben, sőt már előtte elkezdődött. Elsősorban az ifjú generációt próbálták lezülleszteni – mérhető eredménnyel. Drogokkal tették tönkre fiatalok szellemét, testét, ezáltal sorsukat, majd családjukat, tágabb közösségüket.

Emberroncsokat állítottak elő.

Pusztító hadműveleteket hajtottak végre a valószínűleg egy központból vezényelt szekták is. Az értékes, „kereső” fiatalokat célozták meg, és manipulálták. Beszervezésük költségeit velük fizettették meg, és szívják le pénzállományukat azóta is.

A fő hadosztályok az úgynevezett „pártok”.

1990-ben hatalmas szavazattömeget zsebelt be az utóbb nyíltan hungarofóbbá vedlett párt. Amely kezdetben elsősorban szellemileg rombolt: címkézett, hazudott, fenyegetett, a jogszolgáltatást is felhasználta a politikai ellenfeleik kiiktatására.

Tudta, merte, tette.

Később, miután zsugorodott, és parlamenti javadalmazása csökkent, a korrupcióból merített erőforrást. „Tele van korrupciós ügyekkel” – mondta a garnitúráról maga az akkori miniszterelnök, aki megundorodott politikai szövetségesétől.

Együtt kerültek süllyesztőbe.

Ám a „páholyokból” figyelők gondoskodnak az utánpótlásról. A 19-es direktóriumot újraélesztve propagandista páncélvonatokat indítanak a magyar vidékre, hogy ott falhoz állítsák az igazmondást, a társadalomépítést, a családvédelmet. 

Csak a vörös proletariátust kímélik.

Csodálatos módon találnak egymásra a hungarofóbia élcsapatai. Más-más handabandázással, de közös céllal: a magyar etnikum felmorzsolásával. A magyar a legfőbb ellenség, legyen a neve Poeltenberg, Damjanich vagy éppen Aulich.

Netán Purczeld, esetleg Kaltenbrunner.

Annyira gyűlölik a magyar vezetőket, hogy önmaguk jövendőjét is felszámolják. Azt hiszik, hogy a júdáspénzből meg tudják alapozni jövőjüket, ők megmaradnak a lerombolt, megszállt, széjjelvert országban is: luxusvillájuk megvédi őket.

És gorillákat is tudnak majd bérelni.

Csak a siserahadakra jellemző infantilizmus hitetheti el a siserahaddal ezt az illúziót. Felbérlőik az első adandó alkalommal dobják oda őket martalékként a beözönlőknek. A történelem hulladéklerakójában végzik, egy hamis „ügy” bornírtjaiként.

Meg kell védenünk árulóinkat is.

Szégyenük miatt ezt soha nem fogják megköszönni – de nem is tartunk rá igényt.

Kovács G. Tibor
megmondó
Mindig is utáltam, mit utáltam, rühelltem Őszöd bulvárízű interpretálását, majd mély szakmai politológusi magyarázatait.
hírfolyam
 • Hírstart
 • Hírkereső
 • Hírlista
 • News Agent
 • Alternatív Hírportál
 • Startlap
 • A hírek
 • Hírfal
 • Hírmutató
 • Polgári Szemle
 • Időjárás
 • Bálványosimádó
 • MTI