Orbán: három egyszerű dologban hiszünk
Nem egyszerűen egy választást kell megnyerni, hanem az országot kell megvédeni és a jövőt bebiztosítani - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Szerencsen.
2018. március 19. 23:22

Azért jöttem, hogy arra kérjem Önöket, hogy támogassák Koncz Ferenc barátunkat, hogy parlamenti képviselővé választhassa őt a választókerület népe – kezdte Orbán Viktor Szerencsen.

Önök is láthatják, hogy Európa komoly bajban van. Lehet, hogy ez innen kevésbé nyilvánvaló, de most, hogy már a modern technológia segítségével mindenkinek van saját ablaka a világra, láthatják, hogy milyen állapotok vannak, és azt is láthatják, hogy kevés ország tudta magát megvédeni mindettől.

 "A lengyelek, a csehek, a szlovákok, mi még azért jól álljuk a sarat" - fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve, csak azért, mert a parlamentben olyan többségük volt az elmúlt időszakban, hogy nem lehetett őket sem megfélemlíteni, sem megzsarolni.

Arra szeretném kérni Önöket, hogy mindenkinek, munkatársnak, szomszédnak, családtagnak mondják el, hogy nem egyszerűen egy választást kell megnyerni, hanem az országot kell megvédeni, és a jövőnket kell bebiztosítani.

Rendet akarunk, nyugalmat és munkát. Bennünket jól ismernek. Azt is tudhatják, hogy nem vagyunk hibátlanok. De van néhány dolog amiben erősen hiszünk. És szerintem az ország jövője ezen a néhány dolgon fordul meg.

Három egyszerű dologban hiszünk, ez a munka, a család meg a hazánk. Ezt a három dolgot kell szolgálni, ezt a három dolgot kell képviselni, ezt a három értéket kell mindenek elé állítani, és akkor az egész ország működni fog.

Ne adjuk méltatlan, a hazát megvédeni képtelen, vagy arra nem is vállalkozó emberek kezébe Magyarország sorsát – hangsúlyozta a Orbán Viktor.

MTI - Facebook
 • A Szent Péter-i Európa védelme
  Belülről akarják felrobbantani – vagy talán inkább szétmállasztani – a szellemi birodalmat, hosszú ideje, ám most egyfajta végkifejlet látszik közeledni.
 • Orbánt támadja egy lenini hasznos idióta
  Most a populista jelző – nem is címkéjével, hanem – bunkójával ütik le azokat, akik másként gondolkoznak, mint a Központ.
 • Orbán: Magyarországon az történik, amit a magyarok akarnak
  Arra kéri a magyar embereket Orbán Viktor miniszterelnök, hogy ha szeretik a hazájukat, ha ki akarnak állni a hazájuk érdeke mellett, vegyenek részt a május 26-i európai parlamenti (EP) választáson. "Mutassuk meg Brüsszelnek, álljunk ki Magyarország mellett" - fogalmazott a kormányfő a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
 • A kereszténydemokrácia esélyei az Európai Néppártban
  A KDNP egyelőre teljes jogú tagként marad a pártcsaládban, és küzd a kereszténydemokrata célokért. A döntés hátteréről és a kereszténydemokrata politizálás európai szintű lehetőségeiről kérdezte a Gondola Harrach Pétert, a KDNP alelnökét, parlamenti frakcióvezetőjét.
 • Minket nem lehet jegelni
  A vitatott és hiányolt kereszténydemokrata értékek és a tízparancsolat időszerűsége
MTI Hírfelhasználó