Orbán: három egyszerű dologban hiszünk
Nem egyszerűen egy választást kell megnyerni, hanem az országot kell megvédeni és a jövőt bebiztosítani - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Szerencsen.
2018. március 19. 23:22

Azért jöttem, hogy arra kérjem Önöket, hogy támogassák Koncz Ferenc barátunkat, hogy parlamenti képviselővé választhassa őt a választókerület népe – kezdte Orbán Viktor Szerencsen.

Önök is láthatják, hogy Európa komoly bajban van. Lehet, hogy ez innen kevésbé nyilvánvaló, de most, hogy már a modern technológia segítségével mindenkinek van saját ablaka a világra, láthatják, hogy milyen állapotok vannak, és azt is láthatják, hogy kevés ország tudta magát megvédeni mindettől.

 "A lengyelek, a csehek, a szlovákok, mi még azért jól álljuk a sarat" - fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve, csak azért, mert a parlamentben olyan többségük volt az elmúlt időszakban, hogy nem lehetett őket sem megfélemlíteni, sem megzsarolni.

Arra szeretném kérni Önöket, hogy mindenkinek, munkatársnak, szomszédnak, családtagnak mondják el, hogy nem egyszerűen egy választást kell megnyerni, hanem az országot kell megvédeni, és a jövőnket kell bebiztosítani.

Rendet akarunk, nyugalmat és munkát. Bennünket jól ismernek. Azt is tudhatják, hogy nem vagyunk hibátlanok. De van néhány dolog amiben erősen hiszünk. És szerintem az ország jövője ezen a néhány dolgon fordul meg.

Három egyszerű dologban hiszünk, ez a munka, a család meg a hazánk. Ezt a három dolgot kell szolgálni, ezt a három dolgot kell képviselni, ezt a három értéket kell mindenek elé állítani, és akkor az egész ország működni fog.

Ne adjuk méltatlan, a hazát megvédeni képtelen, vagy arra nem is vállalkozó emberek kezébe Magyarország sorsát – hangsúlyozta a Orbán Viktor.

MTI - Facebook
 • Infantilizmus a parlamentben
  A gyönyörű épületet nem bohócoknak tervezte Steindl Imre, az építők, a művészek nem azért formálták csodálatosra, hogy hígvelejűek tombolhassanak benne „szabadon”, brekeghessenek, röföghessenek, nyeríthessenek.
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Megpróbálják Párizst majmolni
  Az ellenzéki pártok kezdeményezésére indult Kossuth téri rendezvény alkalmi felszólalásokkal kezdődött szerda délután a fővárosban. A szervezők arra buzdították az összegyűlteket, hogy mondják el véleményüket a délelőtt elfogadott törvénymódosításról. Közben többen azt kiabálták: "Vesszen a kormány!".
 • Infantilizmus a parlamentben
  A gyönyörű épületet nem bohócoknak tervezte Steindl Imre, az építők, a művészek nem azért formálták csodálatosra, hogy hígvelejűek tombolhassanak benne „szabadon”, brekeghessenek, röföghessenek, nyeríthessenek.
 • Orbán: A törvény jót fog tenni a munkavállalóknak
  Fontos és jó törvényt alkottunk – nyilatkozta újságíróknak Orbán Viktor miniszterelnök az Országházban, miután a képviselők megszavazták a munka törvénykönyve módosítását, amely tartalmazza egyebek mellett a munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásának és az önként vállalt túlmunkának a lehetőségét.
MTI Hírfelhasználó