Az SZDSZ-jelenség
Újabb könyvbemutató lesz szerdán a RETÖRKI-ben.
2018. március 26. 17:30

A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (RETÖRKI) tisztelettel meghívja Önt Fricz Tamás - Halmy Kund – Orosz Tímea: Az SZDSZ-jelenség (Liberalizmus Magyarországon a rendszerváltás idején) című kötetének bemutatójára. A könyvbemutatót: 2018. március 28-án, szerdán 16.00 órakor tartják a RETÖRKI konferenciatermében (1062 Budapest, Andrássy út 100., I. emelet).

Köszöntőt mond: Bíró Zoltán a RETÖRKI főigazgatója. A kötetet bemutatja: dr. Latorcai Csaba a Miniszterelnökség helyettes államtitkára.

A könyvbemutatóra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

gondola
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó