Nagy lehetőség: kibukhat az LMP
Az európai demokráciában az ellenzéknek is meg kell felelnie bizonyos szellemi minimumnak.
2018. április 4. 11:35

A hazaszerető választópolgárok kibuktathatják az ingyenélőket a parlamentből. Ha 75 százalékos lesz a részvétel az április 8-ai választáson, akkor a „Flaszterparaszt Pártként” is emlegetett LMP ingyenélő „politikusai” kibuknak az ingyenélés lehetőségéből.

Ez a garnitúra súlyosan kártékony volt az elmúlt nyolc évben.

A legnagyobb baj velük, hogy rendkívül buták, és szellemi korlátoltságukkal ártanak az ország érdekeinek. Egyetlen épkézláb gondolatuk sem volt az eltelt időben. Nevetségessé tették a magyar politikai életet, infantilissá süllyesztették a törvényalkotást.

Már csak ezért is minden hazaszerető embernek el kell mennie szavazni.

Az LMP-ben egyetlen igazi értelmiségi volt, ő is kilépett a szellemi posványból. Csak a buták maradtak a garnitúrában, és az adófizetők pénzén élősködtek, miközben bárgyú beszólásaikkal hátráltatták a magyar családok érdekében készülő törvények megformálását.

Ostobaságuk híre külföldre is eljutott.

A fő flaszterparaszt az egyik héten az árfolyam-politikából oktatta ki a szakembereket, egy héttel később az atomenergia szakértőjeként lefetyelt, majd a mezőgazdaságról trombitált épületes oktondiságokat, és megkapta a flaszterparaszt címkét.

A butaság jelenléte nem szükséges a demokráciához.

Pusztán azért, hogy ostobaságokat nyerítve mondjanak ellent a kormánypolitikának, nem szabad flaszterparasztokat tenyészteni az adófizetők pénzéből. Az európai demokráciában az ellenzéknek is meg kell felelnie bizonyos szellemi minimumnak.

Az LMP a butaság szinonimájává vált.

Ahogyan az SZDSZ a korrupció rokon értelmű szava lett, miután Medgyessy Péter miniszterelnökként bejelentette, hogy „az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel”, ugyanúgy az LMP az ostobaság elnevezése lett, miután a flaszterparaszt gazdákat oktatott ki földművelésből.

A magas választási részvétel a hazugságpártot is kiejtheti a törvényhozásból.

A DK elnevezésű formáció, melynek vezetője a hazugságrém, esélyt sem kapna a bejutásra, ha a választók 75 százaléka az urnákhoz járulna. A közélet megtisztulását segítené a demokrácia, azaz ha a polgárok élnének demokratikus jogaikkal, és szavaznának.

Két élősködő párt esne el az adófizetői segélyezéstől.

Kénytelenek lennének dolgozni a mai ingyenélők: a butaságáról híres LMP és a hazugágaitól hírhedt DK bűzhödt figurái. Óriási lehetőség adódik most a magyar választópolgárok előtt: ingyenélőktől szabadulhatnak meg, pusztán azzal, hogy elmennek voksolni.

Vinni kell a szomszédokat is a szavazóhelyre.

Természetesen más célok is a magas részvételt indokolják: a liberalizmus szifilisze sok embert megbetegített, ezt az ordas eszmét az eddiginél is távolabb kell tartani a politikai szereptől. A spekuláns kétezer fizetett ügynökét semlegesíteni szükséges.

A liberális fertőzést lokalizálni kell.

Ehhez a magas választási részvétel nagy lehetőség: most kell élni vele. A szomszédok szomszédjait is kézen kell fogni, és elvinni a szavazóhelyre: éljenek demokratikus jogaikkal, szüntessék meg a korlátolt figurák parlamenti ingyenélését.

Szavazzanak. Fejezzék ki, hogy európai polgárok.

Kovács G. Tibor
 • Permanens forradalom
  Hát igen, vannak Nagy Idők és vannak nagy pillanatok. És adjunk hálát a Sorsnak, hogy ismét részesei lehetünk.
 • Infantilizmus a parlamentben
  A gyönyörű épületet nem bohócoknak tervezte Steindl Imre, az építők, a művészek nem azért formálták csodálatosra, hogy hígvelejűek tombolhassanak benne „szabadon”, brekeghessenek, röföghessenek, nyeríthessenek.
 • 12 év családbarát és 8 év családellenes kormányzás
  Az elmúlt húsz évből 12 év telt el családbarát és 8 év családellenes kormányzással Magyarországon – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságpolitikáért felelős államtitkára.
 • A magyarok döntő többsége elutasítja az erőszakot
  A Századvég friss közvélemény-kutatása szerint a magyarok döntő többsége kiáll az alkotmányos rend mellett, és elutasítja, hogy a tiltakozók erőszakos utcai demonstrációkkal vonják kétségbe a kormány legitimitását. Az elmúlt napok eseményei kapcsán a megkérdezettek többsége úgy ítéli meg, hogy a tüntetések szervezői és résztvevői elvesztették a kontrollt, és a demonstrációk túl erőszakossá váltak.
 • A Kossuth tér nem lesz Majdan
  A mostani káosz elsődleges célja az ország rossz színben történő feltüntetése, és ebben a hazai ellenzék is sajnálatos módon partnernek bizonyul.
MTI Hírfelhasználó