Jobbik-alelnök: Vona kivégezheti a pártot
Toroczkai László a közösségi portálon ment neki a vasárnap éjjel lemondott pártelnöknek.
2018. április 9. 11:13

Mint ismeretes, Vona Gábor a választást követően lemondott a pártelnökségről, de úgy látja, hogy az ellenzék szempontjából egyetlen párt maradt állva, és egyedül csak a Jobbik adhat reményt a kormányváltásra vágyakozó embereknek. A párt alelnöke, Toroczkai László saját Facebook-oldalán adott hangot érzéseinek: Vona Gábor megbukott, de a Jobbik él. Ha azonban Vona Gábor úgy gondolja, hogy nem végleg bukott meg,s a lemondás is csak látszólagos lesz, azzal kivégzi a Jobbikot – jegyzi meg Toroczkai, majd folytatja: „Egy olyan, egyébként kiváló emberek ezreiből álló parlamenti párt ugyanis, amely három egymást követő választáson sem tud a kormányzás közelébe kerülni,végleg elveszíti az esélyét arra, hogy valaha győzzön, hacsak nem iktatja ki azt az akadályt, amely a növekedését meggátolja…”

A Jobbik alelnöke a poszt végére még odaírta, hogy ezzel nincs vége a történetnek, és pár órán belül újabb információkkal szolgál.

beol.hu
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó