Mi siklott félre?
2018. április 19. 00:05

Folytatja a politizálást?- kérdezte Rónai Egon az ATV Egyenes beszédben Hajdu Nórától. Az Együtt politikusa nem is válaszolt egyből, majd azt mondta, hogy „nekem egy kicsit leltárt kell készíteni saját magam számára is, merre tovább”. Úgy gondolja, egy választási vereséget követően el kell gondolkodni a folytatásról, de bárhogy dönt végül, azt megígérte a nézőknek, hogy maradni fog a közélet iránt érdeklődő személy. (...)

Hajdu Nóra az Együtt sorsáról beszélt, elmondta, hogy a következő küldöttgyűlés fog erről dönteni, de az egészen biztos, hogy ebben a formában nem folytatják. Szerinte még kevés idő telt el ahhoz, hogy biztosan meg lehessen mondani, mi siklott félre, de abban tiszta a lelkiismerete, hogy kitartóan képviselték azt, hogy minden körzetben az esélyes ellenzéki jelölt indulása valósuljon meg.

„Nem elég mindössze annyit mondani, hogy Orbán, takarodj, nem elég, hogy Karácsony-kormány lesz, vagy Vona-kormány lesz, mert ezt önmagában is nehéz elhinni” - magyarázta a politikus, aki szerint eközben a Fidesz egy nagyon komplex képet felvázolt az ország jövőjéről családpolitikával, nemzetpolitikával.

atv.hu
Címkék:
 • Egyértelművé vált a hazaárulás
  Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
 • Mérgezett díszek a fenyőfán
  A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
 • Elutasította a Brexitet a londoni alsóház
  A várakozásoknak megfelelően hatalmas arányban elutasította a londoni alsóház a kedd esti szavazáson a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét tartalmazó megállapodást.
 • Hadházyék maradnak az MTVA-ban
  Rögtönzött sajtótájékoztatót tartott Szél Bernadett és Hadházy Ákos az MTVA-székház előtt, ahol elmondták, maradnak a köztévénél, és a céljuk továbbra is az, hogy Papp Dániel helyett konszenzusos alapon egyezzenek meg a parlamenti pártok egy vezérigazgatóban.
 • Két régi barát, közös európai jövő
  Lengyelország és Magyarország függetlensége különböző érzelmeket vált ki az utókorból.
MTI Hírfelhasználó