Mi siklott félre?
2018. április 19. 00:05

Folytatja a politizálást?- kérdezte Rónai Egon az ATV Egyenes beszédben Hajdu Nórától. Az Együtt politikusa nem is válaszolt egyből, majd azt mondta, hogy „nekem egy kicsit leltárt kell készíteni saját magam számára is, merre tovább”. Úgy gondolja, egy választási vereséget követően el kell gondolkodni a folytatásról, de bárhogy dönt végül, azt megígérte a nézőknek, hogy maradni fog a közélet iránt érdeklődő személy. (...)

Hajdu Nóra az Együtt sorsáról beszélt, elmondta, hogy a következő küldöttgyűlés fog erről dönteni, de az egészen biztos, hogy ebben a formában nem folytatják. Szerinte még kevés idő telt el ahhoz, hogy biztosan meg lehessen mondani, mi siklott félre, de abban tiszta a lelkiismerete, hogy kitartóan képviselték azt, hogy minden körzetben az esélyes ellenzéki jelölt indulása valósuljon meg.

„Nem elég mindössze annyit mondani, hogy Orbán, takarodj, nem elég, hogy Karácsony-kormány lesz, vagy Vona-kormány lesz, mert ezt önmagában is nehéz elhinni” - magyarázta a politikus, aki szerint eközben a Fidesz egy nagyon komplex képet felvázolt az ország jövőjéről családpolitikával, nemzetpolitikával.

atv.hu
Címkék:
  • Antall József és Sargentini
    Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
  • Szögi Lajos-emléknap
    Nem szép a történet, és nem lehet neki semmilyen fölemelő jelleget adni, nem mutatható fel körülötte jövőbemutató érték.
MTI Hírfelhasználó