Mozgalommá kell tenni az SZDSZ leleplezését
Milyen hazugságokkal tették lehetetlenné az 1996-os budapesti világkiállítás megszervezését.
2018. május 21. 10:09

Soha nem fogjuk megtudni, hány családot nyomorított meg az SZDSZ. Hány embert tett idegronccsá ez a hungarofób szélsőség, és hányat üldözött az elmúlásba. Noha szekercével nem „dolgoztak” lihegő aktivistái.

„Csak” a verbális bunkó volt fegyverük.

Címkézéssel romboltak szét egzisztenciákat, nyomtak perifériára jeles értelmiségieket, valódi demokratákat, a hazájukért áldozatot hozó, kockázatot vállaló polgárokat, a másságot toleráló humanistákat, európai embereket.

A társadalom még mindig fél az SZDSZ-től.

Még mindig ott sejtik az emberek a különböző fejlemények mögött azokat züllött ábrázatokat, azt az öldöklő indulatot, amelyet az a garnitúra húsz éven át megtestesített az államhatalom különböző fokozataiban.

A terror szörnyetege ma is, mint a Nagy Testvér, figyel.

Nem lehet igazi demokrácia addig, amíg az SZDSZ rémtetteit föl nem tárja a nyilvánosság, amíg a társadalom meg nem bizonyosodik róla, hogy ezek a kísértetek nem térhetnek vissza. Személyesen ők maguk sem, és fiatal alteregóikban sem.

Kerítést kell emelni ez ellen a terror ellen is.

Reflektorfénybe kell hozni azokat a mondatokat, amelyekkel az SZDSZ-esek belehazudtak a társadalom arcába. Meg kell nevezni, ki ismételgette, hogy „az állam a legrosszabb tulajdonos”, majd kótyavetyélte el a magyar állam villanyhálózatát a francia államnak.

Hogyan fosztották meg a magyar etnikumot a sikerélménytől.

Milyen hazugságokkal tették lehetetlenné az 1996-os budapesti világkiállítás megszervezését. Miért tudták ifjabb alteregóik az olimpiarendezést is a sárba döngölni. Miért rekesztették és rekesztik ki a magyar kultúrát minden lehetséges nyilvánosságból.

 Miért gyalázzák a magyar történelmet.

Hangfelvételek és filmfelvételek is lappanganak arról, hogy az 1990 őszi taxis zendülésben hogyan árulták el a demokráciát, hogyan fordították a magyart a magyar ellen. Ezeket az anyagokat elő kell hozni a homályból, és folyamatosan nyilvánosságra kell hozni.

Meg kell nevezni a felelősöket.

Hogyan ömlesztették az adófizetők pénzét saját „kulturális” rendezvényeikbe, tehetségtelen művészeik reklámozásába, az öntömjénezésbe, a történelmi hazugságok propagálásába, könyveik óriásplakátokon való hirdetésébe.

Hogyan szorították maoista prés alá a főváros művelődési életét.

Hogyan emelték egy év alatt – 2006-ban – tízmilliárd dollárral az államadósságot. Hogyan tüntették ki a 2006. október 23-án gumitölténnyel a tömegbe lövető, viperával európai uniós polgárokat véresre verető kíméletleneket.

Hogyan álltak ki a lúdtenyésztőket öngyilkosságba lökő baloldali figura mellett.

Mit tett az SZDSZ a drogliberalizálás ügyében. Hogyan züllesztette le silány kultúrával a magyar fiatalokat, hogyan fokozta a demográfiai válságot, miért tűrték el, hogy D209-es fedőnevű ügynök legyen az ország miniszterelnöke.

Miért mucsaizta másodrangúvá a magyar embereket.

Ezek a rombolások ma is hatnak, benne vannak mindennapjainkban, a társadalom nem heverte ki azt a pusztítást, amelyet az SZDSZ húsz év alatt a magyar szellemi életben végzett.

S ma újra jönnek.

Be kell tiltani az „anyuka” szót – öklendezi egy szélsőséges. Tovább folytatják a rombolást, a mérgezést, a szellemi vandalizmust, amelyet 1989-ben indítottak.

Le kell leplezni, néven kell nevezni a luxusvillák proletárjait.

Kovács G. Tibor
 • Egyértelművé vált a hazaárulás
  Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
 • Mérgezett díszek a fenyőfán
  A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
 • Történelmi bűn a német nemzetiség egykori elüldözése
  Történelmi bűnnek nevezte a német nemzetiség egykori elüldözését Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a magyarországi németek elhurcolásának és elűzésének emléknapja alkalmából tartott megemlékezésen szombaton a Békés megyei Eleken.
 • Az ellenzék közösségteremtő ereje
  Arról van szó, hogy a bolsevik-jakobinus-liberális ellenzék egyetlen politikai mondanivalója – azon túl, hogy itt minden rettenetes, és holnap összeomlik az ország – az, hogy a miniszterelnök egy…
 • Munkavállalói félelmekre alapozva növelnék az elégedetlenséget
  A munkavállalók széles rétegeiben nincs jelen az az elégedetlenség, amelyet az ellenzéki pártok, civil szervezetek próbálnak felkorbácsolni – hangsúlyozta Szalai Piroska munkaerőpiaci szakértő a nemzetközi baloldal által is támogatott, a magyarok félelmét feltáró kutatások eredménye alapján.
MTI Hírfelhasználó