Mozgalommá kell tenni az SZDSZ leleplezését
Milyen hazugságokkal tették lehetetlenné az 1996-os budapesti világkiállítás megszervezését.
2018. május 21. 10:09

Soha nem fogjuk megtudni, hány családot nyomorított meg az SZDSZ. Hány embert tett idegronccsá ez a hungarofób szélsőség, és hányat üldözött az elmúlásba. Noha szekercével nem „dolgoztak” lihegő aktivistái.

„Csak” a verbális bunkó volt fegyverük.

Címkézéssel romboltak szét egzisztenciákat, nyomtak perifériára jeles értelmiségieket, valódi demokratákat, a hazájukért áldozatot hozó, kockázatot vállaló polgárokat, a másságot toleráló humanistákat, európai embereket.

A társadalom még mindig fél az SZDSZ-től.

Még mindig ott sejtik az emberek a különböző fejlemények mögött azokat züllött ábrázatokat, azt az öldöklő indulatot, amelyet az a garnitúra húsz éven át megtestesített az államhatalom különböző fokozataiban.

A terror szörnyetege ma is, mint a Nagy Testvér, figyel.

Nem lehet igazi demokrácia addig, amíg az SZDSZ rémtetteit föl nem tárja a nyilvánosság, amíg a társadalom meg nem bizonyosodik róla, hogy ezek a kísértetek nem térhetnek vissza. Személyesen ők maguk sem, és fiatal alteregóikban sem.

Kerítést kell emelni ez ellen a terror ellen is.

Reflektorfénybe kell hozni azokat a mondatokat, amelyekkel az SZDSZ-esek belehazudtak a társadalom arcába. Meg kell nevezni, ki ismételgette, hogy „az állam a legrosszabb tulajdonos”, majd kótyavetyélte el a magyar állam villanyhálózatát a francia államnak.

Hogyan fosztották meg a magyar etnikumot a sikerélménytől.

Milyen hazugságokkal tették lehetetlenné az 1996-os budapesti világkiállítás megszervezését. Miért tudták ifjabb alteregóik az olimpiarendezést is a sárba döngölni. Miért rekesztették és rekesztik ki a magyar kultúrát minden lehetséges nyilvánosságból.

 Miért gyalázzák a magyar történelmet.

Hangfelvételek és filmfelvételek is lappanganak arról, hogy az 1990 őszi taxis zendülésben hogyan árulták el a demokráciát, hogyan fordították a magyart a magyar ellen. Ezeket az anyagokat elő kell hozni a homályból, és folyamatosan nyilvánosságra kell hozni.

Meg kell nevezni a felelősöket.

Hogyan ömlesztették az adófizetők pénzét saját „kulturális” rendezvényeikbe, tehetségtelen művészeik reklámozásába, az öntömjénezésbe, a történelmi hazugságok propagálásába, könyveik óriásplakátokon való hirdetésébe.

Hogyan szorították maoista prés alá a főváros művelődési életét.

Hogyan emelték egy év alatt – 2006-ban – tízmilliárd dollárral az államadósságot. Hogyan tüntették ki a 2006. október 23-án gumitölténnyel a tömegbe lövető, viperával európai uniós polgárokat véresre verető kíméletleneket.

Hogyan álltak ki a lúdtenyésztőket öngyilkosságba lökő baloldali figura mellett.

Mit tett az SZDSZ a drogliberalizálás ügyében. Hogyan züllesztette le silány kultúrával a magyar fiatalokat, hogyan fokozta a demográfiai válságot, miért tűrték el, hogy D209-es fedőnevű ügynök legyen az ország miniszterelnöke.

Miért mucsaizta másodrangúvá a magyar embereket.

Ezek a rombolások ma is hatnak, benne vannak mindennapjainkban, a társadalom nem heverte ki azt a pusztítást, amelyet az SZDSZ húsz év alatt a magyar szellemi életben végzett.

S ma újra jönnek.

Be kell tiltani az „anyuka” szót – öklendezi egy szélsőséges. Tovább folytatják a rombolást, a mérgezést, a szellemi vandalizmust, amelyet 1989-ben indítottak.

Le kell leplezni, néven kell nevezni a luxusvillák proletárjait.

Kovács G. Tibor
 • Videó mint politikai csapásmérés
  Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
 • Elszállt egy hajó a szélben
  Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
 • Semjén: a szövetség tevékenysége semmivel nem pótolható
  A keresztény civilizációhoz, a nemzeti elkötelezettséghez és az autonómiához való ragaszkodást említette a 30. évfordulóját ünneplő Rákóczi Szövetség jellemzőjeként Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Budapesten, a szervezet rendezvényén.
 • Orbán: A magyar gazdáknak vasárnap nemet kell mondaniuk a bevándorlásra
  Brüsszel a gazdák pénzének egy részét el akarja venni és oda akarja adni a migránsok támogatására, amit meg kell akadályozni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Fejér megyei Mezőfalván, a III. NAK szántóföldi napok és agrárgépshow rendezvényén.
 • Mindnyájunknak el kell menni
  A távolmaradásunk azonban gyengíti a Fidesz-KDNP lista politikai erejét. Nem mindegy ugyanis, hogy egy kicsinyke választói létszám áll a győztes mögött, avagy az ország polgárainak meghatározó része.
MTI Hírfelhasználó