Kijev vegyi fegyvereket vetett be saját népe ellen
Készen állok arra, hogy tanúskodjam az amerikai bíróságok, az FBI, a Nemzetbiztonsági Hivatal és a CIA előtt arról, hogy a kijevi haderő vegyi fegyvereket használt.
2018. május 22. 14:06

Kedves olvasók, a világért se olvassák el ezt a hírt, ugyanis semmiség az egész (főként ha hallgat róla az egyenirányított nyugati sajtó): az ukrán hadsereg egy volt katonája, Alekszander Medinszki a Nyílt Ukrajna YouTube csatornájára Donald Trumpnak címzett üzenetet töltött fel, és ebben kijelenti, készen áll arra, hogy tanúskodjon: Kijev vegyi fegyvereket vetett be Donbasszban.

Medinszki Trumpot úgy szólítja meg, hogy „megingathatatlan harcosa a mérges anyagok terjedésének és a tömegpusztító vegyi fegyverek használatának”, ami nyilvánvalóan szarkasztikus utalás Trump e téren alkalmazott kettős mércéjére. Mint az legutóbb tapasztalható volt Szíria rakétával történő újabb megtámadása és a brit, ugyancsak bizonyítatlan Szkripál-mérgezés, London által állított orosz szerzőségének bizonyíték nélküli elfogadásában.

Medinszki részt vett az Ukrajna dél-keleti részében folyó harcokban. A videón elmondta, hogy 2015 nyarán a kijevi Különleges Műveleti Erők (KME) egy vegyi laboratóriumot vettek el a Kijev-párti önkéntes Donbassz Zászlóaljtól és Kijevbe vitték, ahol az 2016-ig üzemelt, majd később a KME támaszpontjára vitték.

Medinszki kiemelte, hogy a laboratóriumban dolgozó embereket utasították, fejlesszenek ki vegyi anyagokat az ellenséggel szembeni használatra és azokat később Donbasszban be is vetették.

„Készen állok arra, hogy tanúskodjam az amerikai bíróságok, az FBI, a Nemzetbiztonsági Hivatal és a CIA előtt arról, hogy a kijevi haderő vegyi fegyvereket használt”, mondta a szemtanú, hozzátéve, készen áll arra, hogy további részletes információval szolgáljon az amerikai hírszerzési közösség képviselőinek.

Itt fel szeretném hívni a figyelmet arra, hogy az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország egyetlen „bizonyítéka” arra, hogy Aszad szíriai elnök ideggázt vetett be a Damaszkusz melletti Duma városában, az ott amerikai, brit stb. pénzen működő Fehér Sisakosok „civil szervezet” hamis videója volt, amelyet egy olyan kórházban vettek fel, ahol e sisakosok keltettek pánikot azzal, hogy „vegyi támadást” kiabáltak.

A különböző országokból több mint százötven orosz diplomata kiutasításhoz vezetett Szkripál mérgezés (amelynek mindkét áldozata már köszöni, jól van) esetén szintén minden bizonyíték nélkül vádolták az oroszokat a mérgezés elkövetésével.

Az ukrán hadsereg volt katonája említette a KME doktrínáját, amely lehetővé teszi a mérgező anyagok és robbanószerek bevetését nem csak a donbasszi haderők, de „a Porosenko-kormánnyal szemben álló” újságírók, politikusok és aktivisták ellen is.

A videóüzenet azzal zárul, hogy Medinszki arra kéri Trumpot, gyakoroljon nyomást a kijevi rezsimre és foglaljon határozott állást annak érdekében, hogy az „befejezze a saját népe ellen folytatott terrorista háborút”.

A Sputnik News még megjegyzi: a négy évvel ezelőtt Donbasszban megkezdődött katonai szembenállás óta tízezer embert öltek meg. Kijev azután indított katonai hadműveleteket Ukrajna keleti részén 2014-ben, miután az ottani lakosok nem voltak hajlandóak elismerni azt az új kormányt, amely szerintük puccsal került hatalomra.

Még egy figyelmeztetés: mivel nálunk a nyugati sajtó szerint médiadiktatúra van, arra kérjük nyomatékkal mind a közszolgálati adókat, mind az egyéb médiumokat, tartsák magukat e diktatúrához és ne is merjék ezt a hírt megpiszkálni. Együttműködésüket a diktatúrát a hazai önkéntes segítők segítségével fenntartó nyugati hatalmak köszönik.

Lovas István

magyaridok.hu
 • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
  Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
 • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
  Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
 • Trianon 100 - Apponyi Albert párizsi beszéde
  A trianoni döntésen a magyar békedelegáció által szóban és írásban előterjesztett érvek sem tudtak változtatni. A benyújtott számos jegyzék, s különösen Apponyi Albert delegációvezető 1920. január 16-án elmondott beszéde így nem is a békekonferenciára, sokkal inkább a magyar közvéleményre gyakorolt nagy hatást, és megvetette a két világháború közötti revizionizmus eszmei alapjait.
 • Salvini: Számunkra Magyarország példakép
  "Tisztelet a magyar népnek és kormánynak, a magyarok közösségének, számunkra példaképek vagytok, köszönjük, hogy közel vagytok hozzánk!".
 • Tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van
  Müller Cecília: A március 4-i első megbetegedések után fokozatosan emelkedett a görbe. A 10. héten 9, a 11. héten 30 megbetegedést, majd az ezt követő hetekben 100, 200, 300 körüli új fertőzést regisztráltak, a csúcs pedig a 15. héten volt, ekkor 712 ember fertőződött meg. A 16. héttől folyamatos csökkenés látható.
MTI Hírfelhasználó