Bilderberg-konferencia: Magyarország a fő témakörben
A Bilderberg-résztvevők idei listájára pillantva láthatjuk, hogy ott most George Soros neve nem szerepel.
2018. június 6. 12:49

Az olaszországi Torino városában holnap, június 7-én kezdődik és vasárnapig tart a Bilderberg klub idei találkozója, „amelyről a világon a legtöbbet beszélnek”, kezdi tudósítását a Berlusconi-tulajdonban lévő Il Giornale olasz napilap.

A szuperbefolyásos nyugati világ embereinek hétpecsétes hallgatással és rendőri erőkkel lezárt találkozója még az eddigieknél is rejtélyekkel terheltebb lesz, ugyanis a korábbiakkal ellentétben a helyszínre érkező 128 meghívott (a Bilderberg hivatalos honlapja szerint 133) nem az égben és földön biztonsági erőkkel ugyancsak hermetikusan elzárt szállodában laknak, hanem valahol a városban, amelynek helyszínét az onnan tudósító lap még nem tudja.

A cikk összefoglalójának első mondatából már az is kiderül, hogy furcsa módon ezúttal a Vatikán is elküldte képviselőjét. Ő nem más, mint Pietro Parolin vatikáni államtitkár. Ámen és halleluja! Plusz éljenek a migránsok!

Az írás hangsúlyozza: teljesen legitimek azon kérdések, amelyek arra vonatkoznak, hogy miért veszi körül titokzatosság és hivatalos hallgatás a nyugati elit e tanácskozását.

Az idei konferencián egymás mellett ül majd Bernard Cazeneuve volt francia miniszterelnök, Mark Rutte jelenlegi holland miniszterelnök, Henry Kissinger, volt USA külügyminiszter, stb., José Manuel Barroso, volt uniós bizottsági elnök, valamint a sok bankár, multicégek vezetői, politikusok, újságírók, professzorok és a többi.

E „semmi dologra” idejét pazarolni képes Il Giornale, még azt a tényt is oda meri biggyeszteni záró bekezdésében, hogy a Bilderberg klubot 1954-ben alapította David Rockefeller.

A Bilderberg-résztvevők idei listájára pillantva láthatjuk, hogy ott most George Soros neve nem szerepel („Soros György” néven eddig se volt található senki), de magyarországi vendég sincs a listán. Korábban tőlünk a bankár Surányi György, a volt külügyminiszter Martonyi János és a volt miniszterelnök Bajnai Gordon vett részt a Bilderberg-konferencián.

Ami a médiát illeti, a legtöbb ilyen találkozón képviseltette magát például a Financial Times, a szintén brit The Economist és az osztrák Der Standard is, annak tulajdonosa mellett beleértve például Paul Lendvait.

Lapunk olvasói viszont „örömüket” lelhetik abban, hogy ott lesz Anne Applebaum, a Washington Postban rendszeresen bennünket gyalázó újságírónő, akit adófizetői pénzből támogat Fellegi Tamás Hungary Initiative Foundation-je.

Ilyen esetekben a Bilderberg-szerkezettel nagyon egyetértő és a vele egy követ fújó médiumok ideggörcsben fetrengenek. Lányos zavarukban az e konferenciákról író médiumokra tüzelve, azok még a szokottnál is többet hörögnek összeesküvés-elméletről, azt röhejes viccnek beállítva.

Egyetlen példa: három évvel ezelőtt a Soros-pénzen működő 444.hu internetes portál ezzel a címmel kurjantott cikket az akkori Bilderberg-konferenciáról: „Hát mi már szart érünk? Nincs magyar idén az Bilderberg-találkozón!!!”

Lovas István

magyaridok.hu
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Átveheti a kormány a Lánchíd felújítását
  A kormány kész fontolóra venni, hogy átvegye a Lánchíd felújításának felelősségét, amennyiben a főváros vezetése továbbra sem lesz hajlandó megkezdeni a lassan életveszélyessé váló híd rekonstrukcióját – értesült lapunk. A hazánk nemzeti jelképének számító híd egyelőre a főváros tulajdonában áll, így a felújításról is a városvezetésnek kellene gondoskodnia.
 • Az élet nagy kérdéseiről
  Pár éve múlva a „Black LGBT+ Lives Matter” mozgalom nevében még a fehér embert is betiltják hatóságilag.
 • Külföldi lejáratási kísérletek a járvány alatt
  A magyar mentalitásnak nem része a nők támadása, lejáratása. Lovagias nemzet vagyunk, nem szeretjük, ha a hölgyeket nemtelenül támadják.
MTI Hírfelhasználó