Az ügynökhálózat mérgezi a civil világot
Most nincs diktatúra, így a társadalom védtelen a külföldről felbérelt ügynökök ellen. Az ügynökök ügyködhetnek. Zavartalanul, jó pénzért.
2018. június 8. 11:24

Nem fér össze a demokráciával, ha egy országban külföldről megfizetett ügynökök gyűlöletet szítanak, hazudoznak, ebédjegyekkel megvett emberekkel demonstrációkat szerveznek. Bizalmatlanságot keltenek polgár és polgár között.

Erkölcsi bűnözőként viselkednek.

A legmérgezőbb hazugság az, hogy „civilnek” nevezik magukat. Holott felfogadott ügynökök. Pénzért gyűlölködnek, „munkabérért” terjesztik a hamis információkat, a társadalomrombolásból élnek, a vandalizmus a kenyerük – idegen érdekekért.

A társadalom egy része elhiszi, hogy ezek „a civilek”.

A pártállamban be volt tiltva a civil szervezkedés, a dalárdákat is széjjelzavarták. Csak a párt felügyeletével lehetett olvasókörbe ülni, honvédelmi ismereteket szerezni, felvonulni, rezesbandával emlékműveket koszorúzni.

Ha a csárdában négyen ültek, egy közülük jelentett.

Ezt a kényszerzubbonyt vetette le magáról a társadalom már a nyolcvanas évek második felében, amikor Pozsgay Imre Népfrontjának égisze alatt néhány közösség megszerveződött, majd fittyet hányva a pártállami bábáskodásra: szervezetek, klubok, pártok alakultak.

Az 1990-es évek elején civil bumm tört fel.

Egyfajta verseny alakult ki az egyesületek között, a bálok fényében, az ünnepségek díszében, a kaszinók tarkaságában. Erre a lendületre ült rá a spekuláció, az ártó szándék, a manipuláló propaganda, az országot elfoglalni akaró üzleti érdek, a hungarofób indulat.

Még előkelő nevet is adtak önmaguknak: ők az NGÓ-k.

A külföldről megfizetett ügynököket a pártállamban egy eljárás után állami intézményben helyezték el, gondoskodtak ellátásukról, munkát is adtak nekik. Hazaárulóként kezelték őket. Akkor proletárdiktatúra volt – a diktatúrának egy szépítő elnevezésű válfaja.

Legkevésbé a proliknak volt közük a pártvezető elithez.

Most nincs diktatúra, így a társadalom védtelen a külföldről felbérelt ügynökök ellen. Az ügynökök ügyködhetnek. Zavartalanul, jó pénzért. Még jó, ha a hazai költségvetésből nem kapnak támogatást, hogy adópénzt használhassanak fel az adófizetők ellen.

Az ügynökök selejt emberek.

Alkalmatlanok a munkára: nincs se szakértelmük, se szorgalmuk. Lusták és képzetlenek – de nem buták. Az élősködéshez kifejezetten okosak. Tudják, hogy ki a gazda, kinek az ülepét kell simogatni. Lesik a gazda parancsait, sőt: a kimondatlan kívánságait is.

Az ülepsimogatáshoz tehetségük is van.

Ezek a selejt emberek tartanak „érzékenyítő” tanfolyamokat jól fizetett közszolgáknak. Az érzékenyítés után a közszolgák is ülepsimogatóvá züllenek. Elárulják azokat, akiknek adóbefizetéseiből élnek, és kiszolgálják az ügynököket.

A selejt ülepsimogatók ma „a civilek”…

Ezzel megmérgezik a demokráciát: a demokráciának ugyanis fontos eleme – lenne – a civil világ. Ám külföldről felbérelt, idegen – hungarofób – érdekek kiszolgáló „a civilek”. A civil tevékenységet selejt jellemű, magamutogató gnómok jelenítik meg.

Tevékenységük kockázatos: ha lebuknak, baj érheti őket.

Biztonságukról szoros állami felügyelettel kell gondoskodni.

Kovács G. Tibor
  • Videó mint politikai csapásmérés
    Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
  • Elszállt egy hajó a szélben
    Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
MTI Hírfelhasználó