Vigyék forrásaikat migránsaikkal együtt
Az őáltaluk Európába csábított migránsokkal legyenek boldogok saját határaikon belül.
2018. június 17. 00:05

A brüsszeli korrupt képviselők, akiket spekulánsok béreltek fel hazaárulásra, bevezetnék az úgynevezett könnyített családegyesítést, és „a nem engedelmeskedő országokat megbüntetnék: elvonnák az uniós forrásaikat” – írja a sajtó.

Jó hírek.

A korrupt hazaárulók nem tankokat akartnak ránk ereszteni – ahogyan ezt 1956 novemberében szellemi elődeik tették -, hanem „csak” pénzforrásokat akarnak elzárni.

Álljunk elébe.

Az őáltaluk Európába csábított migránsokkal legyenek boldogok saját határaikon belül. És tartsák meg pénzüket, költsék migránsaikra – Merkel meghívottjaira -, bennünket pedig hagyjanak békén.

Forrásaikkal nem veszítünk semmit.

Merkel vendégeinek ellátása ugyanis sokkal többe kerülne, mint amekkora úgynevezett forrásokat Magyarországra csörgedeztetnének. Pénzben is többe kerülne, a hazánkra szabadított terrorról nem is beszélve.

Jó üzlet, ha lemondunk a „forrásokról.”

Ha a források megvonásával Magyarország a szegénységbe zuhanna, akkor is sokkal jobban járnánk, mint ha beengednénk az évtizedekig ellátásra szoruló, agresszív, gyakorlatilag élősködésre berendezkedő tömeget.

A migránsok háborús állapotokat hoznának hazánkra.

Háború lenne évtizedek – 1956 decembere – után Magyarországon, ha több tízezres élősködő, agresszív tömegeket engednénk be e lángoktól ölelt kis országba.

Végzetes lenne az élősködők ránk zúdítása.

Hazánkban társadalmi gondot okoz a hajléktalan tömeg, amellyel szemben – noha ők, a fedél nélküliek európai uniós polgárok – alkotmányos védekezést tervez a kormány. A tízmilliárdokat hajléktalan polgártársaink rehabilitálására kell fordítanunk.

Ne vadidegen élősködésre költsük a magyar adófizetők pénzét.

Nem kellenek azok az európai uniós források, amelyeket spekulánsok által felbérelt hazaárulók most zsarolásra akarnak felhasználni. Fejlesszük gazdaságunkat a zsarolók forrásai nélkül.

Magyarország már nem lenne szegény EU-pénzek nélkül sem.

Mindamellett a szegény, de biztonságos élet sokkal emberibb, mind az egyébként is szegény – hiszen a pénzt az élősködőkre kell költeni -, terrorveszélyben töltött élet.

A családegyesítés rokonszenves ötlet.

Menjenek vissza az élősködők a saját hazájukba, és ott egyesüljenek családjaikkal. Ehhez még a repülőjegyet is rendelkezésükre kell bocsátani a magyar adófizetők pénzéből.

A szolidaritásnak ezt a formáját gyakorolnunk kell.

 

 

Kovács G. Tibor
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Eltüsszentett forradalom
  Tényleg feltámadt a baloldali ellenzék, legalábbis sok éves tespedését felszámolva mintegy varázsütésre in concreto a tettek mezejére lépett.
 • Novák Katalin bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert
  Bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert a családvédelmi akcióterv kapcsán tett kijelentései miatt Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, a Fidesz alelnöke a Magyar Hírlap szombati számában közzétett nyílt levelében.
 • Orbán Viktor most is ellenzékben van, csak európai színten
  Nincs olyan, hogy európai nép, a Nyugat pedig soha nem tanulta meg Kelet-Európát – mondja Schöpflin György a Mandinernek. A 15 év után visszavonuló fideszes néppárti EP-képviselőt az uniós évek tapasztalatairól, a Budapest-Brüsszel vitákról, a Brexitről és az EP-választás kilátásairól kérdeztük.
 • Erős családok nélkül nincs sikeres Magyarország
  Erős családok nélkül nem létezhetnek helyi közösségek, ezek nélkül pedig nincs sikeres Magyarország, amely képes felelősséget vállalni a világ bármely pontján élő magyarok iránt – mondta az Országgyűlés alelnöke szombaton az Országházban, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének családi napján.
MTI Hírfelhasználó