Karácsony sokat tanult
2018. június 17. 23:40

(...) Megválasztása után Tóth Bertalan azt mondta, a múlttal való szembenézés is fontos, de a jövőre kell koncentrálni, mert közeleg az önkormányzati választás és az európai parlamenti választás is.

(...) Nem lesz egyszerű dolga Tóth Bertalannak, ugyanis a párt támogatottsága soha nem látott mélyponton van, a Závecz Research mérése szerint a teljes népességen belül mindössze 6%-on állnak.

(...) A kongresszus elején felszólalt Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke is, aki azt mondta, ma a demokratikus ellenzék legerősebb pártja az MSZP és reméli, hogy az MSZP Magyarország erős pártja marad, mert ez az ország érdeke és ez a Párbeszéd érdeke is és hozzátette, hogy a megkezdett közös munkát szövetségben folytassák a Parlamentben, de jelezte, hogy további szövetségkötésre van szükség 2019-re.

Tóth Bertalan az MSZP elnöke

atv.hu
Címkék:
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Fenyegetőzött az EU-biztos
  Szijjártó Péter és Soros György emberének csatáját hozta a Budapest Folyamat isztambuli tárgyalása - mondta el Menczer Tamás külügyi államtitkár szerdán Isztambulban, a Budapest Folyamat 6. miniszteri ülésének szünetében az MTI kérdésére válaszolva.
 • Jelentősen bővülnek a családok lehetőségei
  Kedvező esetben akár 35 millió forinttal is számolhatnak otthonteremtéshez a fiatal családok a jú­lius 1-jétől életbe lépő családvédelmi akcióterv újabb bőkezű támogatásaival.
 • A kormány cáfol, Brüsszel tovább tajtékzik
  A magyar kormány be tudja bizonyítani, hogy készülnek azok a tervek, amelyeket az Európai Bizottság tagad - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár újságíróknak kedden Budapesten.
MTI Hírfelhasználó