Anyám nem palacsintasütő-fajta
2018. július 4. 23:57

Nem vettük félvállról, mai történt, nálunk vannak következményei a dolgoknak- mondta az LMP-n belüli fegyelmi eljárásokról Ungár Péter.

A politikus az ATV Egyenes beszédben közölte: megvan a pártjának a belső eljárása, ami szerintük így demokratikus, ezért folynak az eljárások. Ellene is például, mert követett el hibát a kampány során. Beszélt arról is, hogy vele szemben például azt szokták felhozni problémának, hogy túl szoros kapcsolatot ápol az MSZP-vel, ami kritikát részben jogosnak is tart.

Azt ugyanakkor cáfolta Ungár, ami Schmuck Erzsébettel kapcsolatban megjelent. Szerinte csak azért nem indulhat LMP-s politikussal szemben fegyelmi eljárás, mert beszélt az édesanyjával, Schmidt Máriával. Mint mondta, akkor ellene is kellene, hogy folyjon ilyen, de nem tud róla.

Arra a kérdésre, hogy milyen gyakran szoktak beszélni és inkább magán, vagy politikai jellegű dolgokról, felhívja-e például azért, hogy sütött-e palacsintát, Ungár úgy válaszolt: édesanyám nem palacsintasütő-fajta. Hozzátette: sokszor beszélnek a politikáról, ilyenkor gyakran vitatkoznak is, de például azért, hogy megtudja, mi a véleménye Gyurcsány Ferencről, nem kell felhívnia, tudja anélkül is.

Azt is elmondta, Schmidt Mária a 90-es évek eleje óta meghatározó tagja a magyar politikai életnek és mint ilyen, személyes ismerőse Apró Piroskától, Magyar Bálinttól és Demszky Gábortól kezdve Bajnai Gordonon át Hiller Istvánig.

Ungár arról is beszélt a műsorban, hogy Nyerges Zsolt mai bejelentése, miszerint megvásárolja Simicska Lajos összes érdekeltségét, igazolja szerinte, hogy nem volt valós az üzletember médiabirodalmának eladási szándéka, melyre ő is jelentkezett vevőként.

atv.hu
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó