Szanyi kutyaidomár
2018. július 17. 00:12

Magyarázkodni mehetett Orbán Viktor Vlagyimir Putyinhoz - véli Szanyi Tibor. Az MSZP alelnöke szokatlannak nevezte az orosz elnök és a magyar kormányfő találkozóját. Hozzátette: az orosz-magyar gazdasági kapcsolatok stagnálnak, bár a szocialisták nagyon szeretnék, ha a magyarok Oroszországgal is kiegyensúlyozott gazdasági együttműködést ápolnának.

„Olyan létezik, hogy egy kutya megugatja a gazdáját, ilyenkor a gazda azt szokta mondani a kutyának, hogy na akkor ül, fekszik. Valami ilyesmi történhetett Putyin illetve Orbán között, nyilván nem lehet sokáig csinálni ezt a libikókát, amit a magyar miniszterelnök tesz, hogy bizonyos időszakokban orosz kultúrát, korábban az iszlám kultúrát magasztalja, majd ezt követően keletről, délről jövő veszélynek, veszedelemnek minősíti ezen országoknak a létét, magatartását, nota bene: esetlegesen kultúráját” – jelentette ki Szanyi.

Orbán magyarázkodni mehetett Putyinhoz

HírTV
Címkék:
  • Antall József és Sargentini
    Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
  • Szögi Lajos-emléknap
    Nem szép a történet, és nem lehet neki semmilyen fölemelő jelleget adni, nem mutatható fel körülötte jövőbemutató érték.
MTI Hírfelhasználó