Szanyi kutyaidomár
2018. július 17. 00:12

Magyarázkodni mehetett Orbán Viktor Vlagyimir Putyinhoz - véli Szanyi Tibor. Az MSZP alelnöke szokatlannak nevezte az orosz elnök és a magyar kormányfő találkozóját. Hozzátette: az orosz-magyar gazdasági kapcsolatok stagnálnak, bár a szocialisták nagyon szeretnék, ha a magyarok Oroszországgal is kiegyensúlyozott gazdasági együttműködést ápolnának.

„Olyan létezik, hogy egy kutya megugatja a gazdáját, ilyenkor a gazda azt szokta mondani a kutyának, hogy na akkor ül, fekszik. Valami ilyesmi történhetett Putyin illetve Orbán között, nyilván nem lehet sokáig csinálni ezt a libikókát, amit a magyar miniszterelnök tesz, hogy bizonyos időszakokban orosz kultúrát, korábban az iszlám kultúrát magasztalja, majd ezt követően keletről, délről jövő veszélynek, veszedelemnek minősíti ezen országoknak a létét, magatartását, nota bene: esetlegesen kultúráját” – jelentette ki Szanyi.

Orbán magyarázkodni mehetett Putyinhoz

HírTV
Címkék:
  • Séta egy holland zöldinnel
    Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
  • Stratégiai rasszizmus
    Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
MTI Hírfelhasználó