Szanyi kutyaidomár
2018. július 17. 00:12

Magyarázkodni mehetett Orbán Viktor Vlagyimir Putyinhoz - véli Szanyi Tibor. Az MSZP alelnöke szokatlannak nevezte az orosz elnök és a magyar kormányfő találkozóját. Hozzátette: az orosz-magyar gazdasági kapcsolatok stagnálnak, bár a szocialisták nagyon szeretnék, ha a magyarok Oroszországgal is kiegyensúlyozott gazdasági együttműködést ápolnának.

„Olyan létezik, hogy egy kutya megugatja a gazdáját, ilyenkor a gazda azt szokta mondani a kutyának, hogy na akkor ül, fekszik. Valami ilyesmi történhetett Putyin illetve Orbán között, nyilván nem lehet sokáig csinálni ezt a libikókát, amit a magyar miniszterelnök tesz, hogy bizonyos időszakokban orosz kultúrát, korábban az iszlám kultúrát magasztalja, majd ezt követően keletről, délről jövő veszélynek, veszedelemnek minősíti ezen országoknak a létét, magatartását, nota bene: esetlegesen kultúráját” – jelentette ki Szanyi.

Orbán magyarázkodni mehetett Putyinhoz

HírTV
Címkék:
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Még botrányosabb a svéd miniszter nyilatkozata
  Megírtuk, hogy bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert a családvédelmi akcióterv kapcsán tett kijelentései miatt Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára. Most kiderült, még súlyosabb az eset.
 • Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból
  A hazatérés napjára, a Csehszlovákiától történt visszacsatolás 95. évfordulójára emlékeztek vasárnap Somoskőújfalun. Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Nógrád megyei falu díszpolgára az ünnepségen úgy fogalmazott: Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból.
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
MTI Hírfelhasználó