No-go zóna Barcelonában: nadrágszíj-politika
A gyermektelen szélsőség rászabadította a terrort a kontinensre, és nem érdekli őket a földrész jövője.
2018. augusztus 7. 23:27

Katalónia fővárosának turisták által kedvelt tere, a Plaça de Catalunya is az európai no-go zónák közé tartozik. A Daily Mail tett közzé egy videót, amely szerint bűnözők bántalmaztak egy amerikai városnézőt.

A bűnözők büntetlenek maradtak.

Sőt, a bűnözők azonosítatlanok maradtak, hiába készített róluk videofilmet egy európai polgár. APlaça de Catalunyát el kell kerülni, ott a terror az úr – ezt sugalmazza a Daily Mail videója.

A no-go zóna az, ahol a törvény nem érvényesül.

Az adott területen az állam nem érvényesítheti hatalmát – karhatalmát sem. Abban az övezetben a bűnbanda uralkodik, felrúgva az adott állam törvényeit, köznapi terrort gyakorolva.

Még rendőr sem teheti be a lábát a zónába.

A Plaça de Catalunyán egyelőre jelen lehetnek rendőrök, ennek azonban semmi jelentősége nincs. A bűnözők nadrágszíjjal verhetnek egy amerikai turistát büntetlenül.

Természetesen Merkel vendégeiről van szó.

Nemcsak őrizetbe venni nem lehet e bűnözőket, hanem azonosítani sem. Lényegében gyilkosságot is elkövethettek volna: elfutottak, és az állam szeme elől eltűntek.

Köszönjük, Angela Merkel.

Angela Merkel természetesen nem no-go zónában, hanem védett zónában él. Őt többek között testőrök is védik, nem kell nadrágszíjas terroristától tartania, gorillái móresre tanítanák a terroristát.

Otthonát védik, hivatalát védik.

Útközben is védik, miközben a páncélozott állami autóval otthona és hivatala, illetve különböző helyszínek között mozog. A Plaça de Catalunyán nem sétál, nem kíváncsi az ottani látványosságokra.

Az új show: nadrágszíjjal üldözött turista.

Erre a műsorra Angela Merkel természetesen nem fizet be. Ő ilyet nem lát, nem vesz észre, országában az ilyen videók és az ezekről szóló újsághírek nagy veszélyt hoznak – mármint azokra, aki megpróbálja közzé tenni őket.

Pedig közérdekű adatokról van szó.

Angela Merkel gyermekeit is védik… Azaz dehogy. Angela Merkelnek nincsenek gyermekei. Emmanuel Macronnak sincsenek gyermekei. Jean-Claude Junckernek sincsenek gyermekei…

Gyermektelen a migrációt felpörgető szélsőség.

Azok a szélsőséges értelmiségiek is gyermektelenek, akik egy nagy európai szervezet – sajnos: választott – tagjaiként, spekulánsok által felbérelt módon „jelentéseket” írnak, többek közt Magyarországról, és ócsárolják azokat a politikusokat, akik saját népüket védik.

Így érvényesülhet a „nadrágszíj-politika” a Plaça de Catalunyán.

A gyermektelen szélsőség rászabadította a terrort a kontinensre, és nem érdekli őket a földrész jövője. Ők már kihúzzák hátra lévő évtizedeiket a gorillák által védett lakóparkban, erre a végkielégítésükből bőven futja majd.

De értelmes-e a lakóparkba bezárt élet?

Ezzel nem gondolnak a spekulánsok által felbérelt bajkeverők. Ők csak bankszámlájuk hízását nézik. Megírnak egy jelentést – és mennek a kasszához. Elmondanak egy beszédet – és sorakoznak a kasszánál.

És messzire elkerülik a Plaça de Catalunyát.

Kovács G. Tibor
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Stratégiai rasszizmus
  Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
 • Megpróbálják Párizst majmolni
  Az ellenzéki pártok kezdeményezésére indult Kossuth téri rendezvény alkalmi felszólalásokkal kezdődött szerda délután a fővárosban. A szervezők arra buzdították az összegyűlteket, hogy mondják el véleményüket a délelőtt elfogadott törvénymódosításról. Közben többen azt kiabálták: "Vesszen a kormány!".
 • Orbán: A törvény jót fog tenni a munkavállalóknak
  Fontos és jó törvényt alkottunk – nyilatkozta újságíróknak Orbán Viktor miniszterelnök az Országházban, miután a képviselők megszavazták a munka törvénykönyve módosítását, amely tartalmazza egyebek mellett a munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásának és az önként vállalt túlmunkának a lehetőségét.
 • Inkább hasonlít az ellenzék egy állatkertre
  Az ellenzék agresszív viselkedése nevetségességbe torkollott, bohócot csináltak magukból az Országgyűlésben - értékelte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a szerdai parlamenti történéseket újságíróknak.
MTI Hírfelhasználó