No-go zóna Barcelonában: nadrágszíj-politika
A gyermektelen szélsőség rászabadította a terrort a kontinensre, és nem érdekli őket a földrész jövője.
2018. augusztus 7. 23:27

Katalónia fővárosának turisták által kedvelt tere, a Plaça de Catalunya is az európai no-go zónák közé tartozik. A Daily Mail tett közzé egy videót, amely szerint bűnözők bántalmaztak egy amerikai városnézőt.

A bűnözők büntetlenek maradtak.

Sőt, a bűnözők azonosítatlanok maradtak, hiába készített róluk videofilmet egy európai polgár. APlaça de Catalunyát el kell kerülni, ott a terror az úr – ezt sugalmazza a Daily Mail videója.

A no-go zóna az, ahol a törvény nem érvényesül.

Az adott területen az állam nem érvényesítheti hatalmát – karhatalmát sem. Abban az övezetben a bűnbanda uralkodik, felrúgva az adott állam törvényeit, köznapi terrort gyakorolva.

Még rendőr sem teheti be a lábát a zónába.

A Plaça de Catalunyán egyelőre jelen lehetnek rendőrök, ennek azonban semmi jelentősége nincs. A bűnözők nadrágszíjjal verhetnek egy amerikai turistát büntetlenül.

Természetesen Merkel vendégeiről van szó.

Nemcsak őrizetbe venni nem lehet e bűnözőket, hanem azonosítani sem. Lényegében gyilkosságot is elkövethettek volna: elfutottak, és az állam szeme elől eltűntek.

Köszönjük, Angela Merkel.

Angela Merkel természetesen nem no-go zónában, hanem védett zónában él. Őt többek között testőrök is védik, nem kell nadrágszíjas terroristától tartania, gorillái móresre tanítanák a terroristát.

Otthonát védik, hivatalát védik.

Útközben is védik, miközben a páncélozott állami autóval otthona és hivatala, illetve különböző helyszínek között mozog. A Plaça de Catalunyán nem sétál, nem kíváncsi az ottani látványosságokra.

Az új show: nadrágszíjjal üldözött turista.

Erre a műsorra Angela Merkel természetesen nem fizet be. Ő ilyet nem lát, nem vesz észre, országában az ilyen videók és az ezekről szóló újsághírek nagy veszélyt hoznak – mármint azokra, aki megpróbálja közzé tenni őket.

Pedig közérdekű adatokról van szó.

Angela Merkel gyermekeit is védik… Azaz dehogy. Angela Merkelnek nincsenek gyermekei. Emmanuel Macronnak sincsenek gyermekei. Jean-Claude Junckernek sincsenek gyermekei…

Gyermektelen a migrációt felpörgető szélsőség.

Azok a szélsőséges értelmiségiek is gyermektelenek, akik egy nagy európai szervezet – sajnos: választott – tagjaiként, spekulánsok által felbérelt módon „jelentéseket” írnak, többek közt Magyarországról, és ócsárolják azokat a politikusokat, akik saját népüket védik.

Így érvényesülhet a „nadrágszíj-politika” a Plaça de Catalunyán.

A gyermektelen szélsőség rászabadította a terrort a kontinensre, és nem érdekli őket a földrész jövője. Ők már kihúzzák hátra lévő évtizedeiket a gorillák által védett lakóparkban, erre a végkielégítésükből bőven futja majd.

De értelmes-e a lakóparkba bezárt élet?

Ezzel nem gondolnak a spekulánsok által felbérelt bajkeverők. Ők csak bankszámlájuk hízását nézik. Megírnak egy jelentést – és mennek a kasszához. Elmondanak egy beszédet – és sorakoznak a kasszánál.

És messzire elkerülik a Plaça de Catalunyát.

Kovács G. Tibor
 • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
  Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
 • Az állam a legrosszabb tulajdonos...
  „Az állam a legrosszabb tulajdonos” – ismételgette mantraként számos külföldről megfizetett – fölbérelt – politikus a kilencvenes években. Sokan bedőltek nekik, mert ez a külföldi propagandaközpontban megfogalmazott mondat nagyon hatásos volt. Négy évtizednyi kommunista uralom után jól hangzott.
 • Macron fegyverei
  Európa pillanatnyi állapotát jól jelzi, hogy a gazdasági bajoktól gyötört Franciaország odahaza nem igazán népszerű köztársasági elnöke, Emmanuel Macron az unió legaktívabb politikusa, szándéka szerint jövőjének meghatározó formálója.
 • Brenzovics: Ez össznemzeti ügy, megmaradásunk a tét
  Sajnálatos módon a Központi Választási Bizottság az ukrán törvényi előírásokkal ellentétben nem hozott létre magyar választási körzetet. Ráadásul huszonnyolc év után először fordult elő olyan, hogy egyetlen ukrán párt sem ajánlott fel az Ukrajnában élő kisebbségek számára pártlistán befutó helyet.
 • Vívó-vb - Siklósi Gergely parádés vívással világbajnok
  Az aranyéremért a csapatban háromszoros Európa-bajnok Szergej Bidával kellett megmérkőznie. A 26 éves orosz már sokkal nagyobb falatnak bizonyult, de Siklósi még nála is jobb napot fogott ki, ezt jelezte, hogy a nehéz helyzetekből is ki tudott keveredni.
MTI Hírfelhasználó