Pszichopaták beözönlése
Tudjuk – hazánkban is volt már rá példa – pszichopata személy magas politikusi posztra is emelkedhet.
2018. augusztus 21. 01:09

„A szociális normák szándékos megszegése -kapcsolatszédelgés, kitartottság, parazita életmód - mások gátlástalan kihasználása a lételeme és ezt nem is szégyelli, a hazudozás, átverés természetes kedvtelés a számára. Tevékenysége nem egyéb, mint a másik ember kárára történő önös vágykielégítés. 

Ezt írja a szakirodalom a pszichopaták jellemzőiről.

Egy nyugat-európai politikus meghívására számos egyed érkezik a kontinensre, nagy kérdés, hogy a földrész társadalmait hogyan érinti, ha pszichopaták tömege önti el az utcákat, a tömegszállásokat, az állam által nekik juttatott ingatlanokat.

Kapcsolatszédelgés – írja a szakkönyv.

Nem tudhatjuk, hogy a beözönlők milyen kapcsolatokat hagytak otthon. Lehet, hogy semmilyet, így ami földrészünkön létesített kapcsolata – ha nem erőszakos – nem feltétlenül szédelgő. A velük itt kapcsolatba lépők megfigyelhetik, Európán belül szédelegnek-e kapcsolatok között az egyedek.

„Kitartottság, parazita életmód.”

Igen ez egyértelműen jellemző a beözönlőkre: az adófizetők pénzéből kapják a szállást és az élelmezést, jelentős részüknek esze ágában sincs létfeltételeit munkavégzéssel előteremteni, távlatosan sem gondolnak a munka világába történő beilleszkedésre.

Az élősködés tehát a beözönlők létformája.

„Mások gátlástalan kihasználása a lételeme és ezt nem is szégyelli” – olvasható a szakirodalomban a pszichopatáról. A beözönlők jelentős részére ez tökéletesen ráillik: nemcsak nem szégyelli, hanem még több juttatást követel azoktól az emberektől, akik saját családjuk ellátásáért végzik – végeznék – fáradságos, felelősséggel járó munkájukat.

Ebből a szempontból a beözönlők pszichopaták.

„A hazudozás, átverés természetes kedvtelés számára” – írja a pszichopatáról a szaktanulmány. Telitalálat a beözönlők jelentős részére vonatkozóan. Eleve hazudnak akkor, amikor azt mondják, elveszítették papírjaikat. Akkor is hazudnak nagy százalékban, amikor azt állítják: háború elől menekülnek.

Ebből a szempontból is pszichopaták a beözönlők.

„Tevékenysége nem egyéb, mint a másik ember kárára történő önös vágykielégítés” – rögzíti a szakkönyv. Ezt magyarázni sem kell: a beözönlők jelentős részének magatartása az őslakosok kárára történi parazita vágykielégítés.

Divatos szóval: nagy kihívás ez.

Választ kellene rá találni, ám helyi bűnözők segítik a beözönlők társadalomrombolását. Babis cseh kormányfő úgy tudja: negyvenezer bűnöző él az embercsempészésből, és ezek milliárdokat keresnek. A szélsőséges politikusok tehát az embercsempész bűnözők bűntársai.

De nemcsak politikusok bűnsegédek.

Élősködnek azok is, akik spekulánsok által fizetett szervezetekben ezeket a bűnözőket – az embercsempész maffiát – segítik. Ezek a szervezetek önmagukat törvényesnek hirdetik, sőt egyfajta humanista mázt kennek visszataszító ábrázatukra, másokat antihumánusnak bélyegeznek.

Ezek ellen is védekezni kell.

Tudjuk – hazánkban is volt már rá példa – pszichopata személy magas politikusi posztra is emelkedhet. A „hazudozás, átverés természetes kedvtelés a számára – írja a szakirodalom. S ezt meg is szenvedi az adott társadalom: viperaütlegekkel, gumitölténnyel fejmagasságban való tömegbe lövetéssel.

De a tömeges pszichopata-jelenlét még beláthatatlanabb következményű.

Háromszáz nap múlva kontinens méretű választások lesznek térségünkben. Akkor védekezhetnek a társadalmak a pszichopaták tömeges beözönlése ellen. De az a 300 nap még nagy kár okozására elegendő.

És a már bent lévő pszichopaták is nagy kár okozásához elegendőek.

Ki kell dolgoznunk a védekezés – elsősorban családunk megvédésének – módszereit.

Kovács G. Tibor
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó