Lakitelek helyi értékei
A Lakitelek Népfőiskola tisztelettel meghívja Önt LAKITELEK HELYI ÉRTÉKEI című kiállítás megnyitójára.
2018. augusztus 23. 10:48

2008-ban, az első alkalommal megszervezett helyi értékeink kiállításhoz hasonlóan most 10 esztendővel később is bemutatkoznak a Népfőiskolán településünk helyi értékei.

A kiállítás helye: Lakitelek Népfőiskola, Kölcsey Ház. Időpontja: 2018. augusztus 25. szombat 10.00

Köszöntőt mond, majd Lisztes János: Szikrapuszta régi népe című könyvét bemutatja: Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, Lakitelek országgyűlési képviselője.

A kiállítást megnyitja: Lendvainé dr. Erki Mária, a Lakiteleki Települési Értéktár Bizottság elnöke és Závogyán Magdolna, a Nemzeti Művelődési Intézet ügyvezető igazgatója.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

gondola
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó