Bayer: Az akkori Hír TV mindent jelentett
Visszaemlékezett, hogy számára az akkori Hír TV mindent jelentett, hiszen a jobboldaliknak lett megcsinálva, és ez volt Magyarország első, igazi hírtelevíziója.
2018. augusztus 31. 09:57

Arató a Klubrádió Simicskája

A tévé elmúlt három évét egy klubrádiós párhuzammal mutatta be. Szerinte, ugyanaz az történt a Hír TV-vel, mintha az Arató András vezette, baloldali rádióval egy nap hirtelen közölnék, hogy holnaptól Orbán Viktoré, Arató pedig a Klubrádió Simicskája lenne.
 
Bayer hosszasan bírálta azokat a dolgozókat, akik a G-nap után a tévénél maradtak: nem a Kálmán Olgával, meg a Puzsérral van a baj. A baj azokkal van, akik 2015. február 5-e után letették a hűségesküt, és ezek közül most sokan augusztus 2-án is elmondták ugyanezt.

Európa kezd ébredni

Az ellenzéki pártok állapotáról, és arról, hogy Heller Ágnes tüntetést szervez, Bayer Zsolt úgy vélekedett, hogy mi sem bizonyítja jobban az ellenzéki pártok állapotát, mint hogy Heller Ágnes szervez tüntetést 120 fővel. A publicista szerint ezek az emberek – akárcsak eddig -, elmennek majd tüntetni, aztán nem történik semmi. Bayer úgy véli, Európa most kezd ébredni, hogy soha többé ne jöjjön el Heller Ágnes világa.
 
 
A teljes beszélgetés ITT tekinthetik meg.
magyaridok.hu
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó