Liberális bűzbombák
Az SZDSZ által 1990 és 1994 között koptatott lemezt tették föl recsegő lejátszójukra.
2018. augusztus 31. 17:22

Egy újszülöttnek minden vicc új.  Erre alapozza propagandatevékenységét a szélsőséges francia államelnök, Macron, és az a propagandaközpont, amely egy híres énekest is címkézésre fölbérelt. Az SZDSZ által 1990 és 1994 között koptatott lemezt tették föl recsegő lejátszójukra.

Fasisztáznak.

„A napnál is világosabb, hogy a nacionalisták és a haladók között erős ellentét van. Soha nem fogok egyetérteni olyanokkal, akik ontják magukból a gyűlöletet.” Nem lehet tiszteletteljesebben minősíteni a francia nép vezetőjének szavait.

Sűrített hülyeség.

„Haladók” – nyüszítette a bankvilágból szalajtott propagandista. Sztálin, Lenin, Mao, Pol Pot és a többi tömeggyilkos már jócskán foszlottá tette ezt a jelzőt. „Turreau tábornok elrendelte a felperzselt föld taktikájának alkalmazását, katonái 1794 májusáig legkevesebb 50 000 ezer Vendée-i civilt mészároltak le.”

Ez a Vandée-i népirtás volt.

Annak a terrorista mozgalomnak a bűncselekmény-sorozata, amelyet „nagy francia forradalomnak” keresztelt a történetírás. Ezt a szörnyű népirtást is „haladók” hajtották végre, francia „haladók”, akikre Macron büszke.

„Ontják magukból a gyűlöletet” – gyűlölködött Macron.

Magyarországon ezek a szavak már a semmibe vesznek: nem érik el az ingerküszöböt. A gyűlöletpolitikát ugyanis az SZDSZ már 1990 és 1994 között végighajtotta. l994 és 1998 között már egy pufajkás politikus fékezte meg őket: neki is sok volt az a gyűlölködés, amelyet az SZDSZ kiöklendezett magából.  

Ám Nyugat-Európában még hatásosak lehetnek a bűzbombák.

Ezért meglehetősen veszélyesek: pukkantóikat le kell leplezni. Honnan érkeznek pénzek bankszámláikra? Hol bújnak titkos bankszámláik? Rejtegetnek-e lopva nekik küldött aranytömböket valahol, talán nem a nevükre írt ingatlanban?

Egy rockénekes is besorakozott a propagandista bandába.

„A neofasizmus újra terjedőben a világban, első helyen Amerika és Donald Trump szerepel, majd sorra a többiek, Orbán és Magyarország, Le Pen és Franciaország, Kurz és Ausztria, Farage és az Egyesült Királyság, Kaczynski és Lengyelország, végül Putyin és Oroszország.”

Mehet a kasszához.

Vállon veregetheti önmagát a derék fasisztázó – ezúttal neofasisztázó. Teljesítette, amivel felbérlői megbízták, és a címkézés megfelelő nyilvánosságot kapott. A jövő nemzedékéhez jutott el.

Ők újszülöttek, nekik minden címkézés új.

A dologban mégis van valami biztató: a liberális szélsőség agya kiürült. Csak ugyanazt tudják ismételgetni, röfögni, nyeríteni, gágogni. Buták ahhoz, hogy valami újat kitaláljanak – és nem is erőltetik hígult velejüket.

Szellemileg alsóbbrendű ez a fajta érvelés.

És aki ezt vállalva mégis szajkózza, nyögi, böfögi, az – önként és dalolva – alsóbbrendű emberré süllyeszti önmagát. Alsóbbrendű szellem, alsóbbrendű ember – ez a XXI. század nagy kihívása.

Bűzbombáikat eregetik.

Orrfacsaró büdösség veszi körül a liberális szélsőség vezérürüjeit. És élvezik ezt: jól érzik magukat a disznóillatban. Ez az ő világuk, ebbe akarják az emberiséget belezülleszteni. Csakhogy van egy műszaki gond.

Ez a fajta bűzbomba már besült.

És így még förtelmesebb szagot áraszt.

 

 

Kovács G. Tibor
  • Fel kell venni a harcot a gravitáció ellen!
    A normalitás elleni háború légnyomást okozott magas poszton is.
  • A gyurcsányi „semmi”
    „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
MTI Hírfelhasználó