Emmanuel persze oui
2018. szeptember 6. 00:23

Vége a nyári szünetnek, becsöngettek az iskolákban. Ennek örömére, Emmanuel Macron francia elnök mindjárt az első tanítási napon egy lavali középiskolába ment előadást tartani egy osztálynak, majd kedvesen be is ült melléjük a padba, mutatva, hogy szívén viseli az országa oktatás helyzetét és természetesen azt is, hogy mennyire odavan a kisiskolásokért.

A meghatóan szép gesztusról az Index számolt be, cukinak tartva a (bevándorláspárti) francia politikus tettét.

Ez ugyanaz az Index, aki korábban egyenesen politikai pedofíliával vádolta Orbán Viktort azért, mert gyerekek társaságában mutatkozott egy rendezvényen. Sőt még azt is a szemére vetették a magyar miniszterelnöknek, hogy húsvétkor meg merészelte locsolni a saját unokáját.

Az Index hatalmas felháborodásában addig jutott a témában, hogy még egy köpködős véleménycikket is rittyentettek tiltakozásképpen. Ebben kifejtették, miért elképesztően felháborító, hátborzongató, ha politikusok gyerekekkel mutatkoznak.

Úgy látszik a ballib portál olvasatában gyerekekkel mutatkozni, csak abban az esetben ördögtől való cselekedet, ha magyar kormánypárti politikusról, urambocsá magáról a miniszterelnökről van szól. Ha ugyanezt történetesen (a bevándorláspárti) Macron teszi, akkor azon nyomban elfogadhatóvá, cukivá, meghatóvá, szívhez szólóvá válik a történet.

Bárhogy is szépítjük a dolgot, az Index politikailag korrekt, gumigerincű tollforgatói már a tanév kezdetekor megkapták első szekundájukat, ezúttal következetességből.

Macronnak lehet, de Orbánnak nem

magyaridok.hu
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó