Kálmán Olga hazugságspirálban
2018. szeptember 17. 10:06

Apáti Bence:  Kálmán Olga legutóbbi magyarázkodása volt talán ez idáig a legkiemelkedőbb mind közül. A saját hazugságaiba belebonyolódó „újságíró” olyan csudákat hordott össze D. Tóth Krisztának, hogy azt egyszer tanítani fogják. Hogy pontosan hol – újságírást vagy mentális problémákat kutató kurzusokon –, azt jelenleg még nem tudni.

Még a csinos D. Tóth is összevissza vakarózott – hol a füléhez, hol a hajához nyúlt, mint valami rosszul blöffölő, kezdő pókerjátékos –, és zavart, szűnni nem akaró pislogásba kezdett az olyan mondatok hallatán, mint hogy Olga szerint az elrabolt Hír TV nem lett jobbikos, vagy hogy Simicska nem várta el tőle, hogy a Jobbik szekerét tolja, de annál a pontnál, amikor Kálmán arról kezdett zavaros okfejtésbe, hogy bár Simicska lenyilatkozta, hogy a Jobbikot támogatja – meg ugye cifrábbakat is, pél­dául hogy most bemegyek, és minden orbánistát kib…szok –, ez a munkáján, mármint Olga munkáján nem látszott meg.

(...)

Kálmán Olgát őszintén sajnálom valahol. Ha nem ragaszkodna foggal-körömmel ahhoz a valótlansághoz, hogy ő egy olyan újságíró, aki egész eddigi karrierje során politikailag független tudott maradni, akkor talán egyszer, valamikor a távoli jövőben, ha már elült a vihar, kaphatna állást valamelyik televíziónál.

Persze akkor is ott lebegne fenyegetésként a csatorna vezetőinek a feje felett a tény, hogy Olgát már egyszer fel tudta vásárolni egy olyan oligarcha, aki ellen éveken keresztül harcolt. Ez pedig nem a legjobb ajánlólevél.

Az árulókat sehol sem szeretik. Ugyanis nem lehet bennük megbízni.

Magyar Idők, 2018. szeptember 17.
Címkék:
 • Budapest felett az ég
  Visszajöttek, akik annyira hiányoztak, visszajöttek, akikért megint rajongunk. Gyurcsány és az SZDSZ.
 • Újra kell tanulnunk a demokráciát
  A „létező demokrácia” részének kell tekintenünk az idegen titkosszolgálatok videókészítését és az időzített nyilvánosságra hozást. A külföldi tőzsdespekulánsok kampányfinanszírozó tevékenységét. A külföldi propagandaközpontok itthoni buzgólkodását.
 • A főváros új vezetése partneri viszonyra törekszik a kormánnyal
  Budapest új vezetése készen áll partneri viszony kialakítására a kormánnyal - hangsúlyozta első nemzetközi sajtótájékoztatóján szerdán Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester. Ezt pénteki hivatalba lépése után levélben jelzi Orbán Viktor miniszterelnöknek, akitől személyes találkozót kér - fűzte hozzá az ellenzéki politikus a Patyolat próbaüzem nevű kulturális befogadó térben tartott eseményen.
 • Amikor Magyarországra migrált nyugati liberálisok döntik el, hogy ki legyen Budapesten a főpolgármester
  Budapesten szavazati joggal rendelkezik 90 ezer olyan európai állampolgár, akik nem beszélnek magyarul, nem rendelkeznek magyar felmenőkkel és egyáltalán nem tetszik nekik a nemzeti érdeket szem előtt tartó politizálás. Ezek a liberális külföldiek viszont meghatározták a főpolgármester-választás kimenetelét. Sőt egyes vélemények szerint el is döntötték azt – írja a Tűzfalcsoport.
 • Kétharmad közelében a kormánypártok
  A mandátumok csaknem kétharmadát megszerezte a Fidesz—KDNP a megyei közgyűlésekben a vasárnapi választáson. A szocialista párt önállóan csupán tizenkét képviselői helyet szerzett, de közben kettő helyett három polgármesterük lett a megyei jogú városokban. Budapesten az ellenzék nyertese egyértelműen az MSZP lett, a párt összesen hat polgármestert ad, így néggyel növelték a kerületi vezetőik számát.
MTI Hírfelhasználó