Támogató üzenetek a világ minden tájáról
Ön a legjobb példa a világ politikusai számára. Tudja, hogyan védheti meg az országát és az embereket. Tisztelet!
2018. szeptember 21. 22:26

Bár mindent megtett az Európai Parlament liberális többsége, hogy megbélyegezzék Magyarországot a hazugságoktól hemzsegő Soros-Sargentini jelentés elfogadásával, nagyon úgy tűnik, hogy az európai vezető politikusok kifutó kollekciója célt tévesztett a múlt heti gyalázatos akciójával. Erről tanúskodik a miniszterelnök Facebook-oldala, amelyet elárasztották a külföldi, nem magyar nemzetiségű kommentelők támogató és biztató bejegyzései.

Ha az ember végiggörgeti a miniszterelnök salzburgi bejelentkezése alatti kommenteket, akkor láthatja, hogy rengeteg európai – és akár nem európai – ember lát át a szitán és áll a miniszterelnök európai és migrációs politikája mellett.

Többek közt német, svéd, lengyel, olasz, cseh és ausztrál nemzetiségű kommentelő is pozitív üzeneteket fogalmazott meg a magyar miniszterelnök számára, sokan pedig sok erőt, kitartást kívántak Orbán Viktornak az európai küzdelmeihez.

Íme néhány bejegyzés az Origo gyűjtéséből:

Ön a legjobb példa a világ politikusai számára. Tudja, hogyan védheti meg az országát és az embereket. Tisztelet! (Lengyelország)

Európa az európaiaké, nem kérünk a multikulturalizmusból. (Németország)

Légy erős, veled vagyunk! (Lengyelország)

Vivát Orbán! Ön Európa reménysége. Üdvözlet Németországból! Soha nem felejtjük Orbán Úr, nagyon sok barátja van! (Németország)

Ön az a vezető, akire Európa várt! Üdvözlettel Lengyelországból!(Lengyelország)

Orbán újra naggyá teszi a hazáját! Üdvözlet Németországból! (Németország)

Isten legyen Magyarországgal…Maradj erős!…Minden jót Ausztráliából! (Ausztrália)

Isten óvjon…Üdvözlet Csehországból! (Csehország)

Ő egy olyan politikus, aki informálja az embereket. Ez teljesen más, mint itt Németországban…Nagyon szeretném ha hasonló politikusaink lennének, akik büszkék a hazájukra és harcolnak érte. De a mi politikusaink ellenünk, németek ellen harcolnak, és a média a fő fegyverük. A magyar emberek boldogok lehetnek, hogy ilyen politikusaik vannak. (Németország)

Svéd vagyok, de most Magyarországon élek. Minden nap azt látom, hogy Budapest hogyan fejlődik, az épületeket felújítják, új épületeket terveznek, új parkok készülnek, a turizmus pedig virágzik. Nyugdíjasként ingyenes a közlekedés, valamennyi közlekedési eszközzel, ingyenes egészségügyi ellátás és olcsó fogászat.

A teljes cikket az Origo oldalán olvashatják.

magyaridok.hu - origo.hu
  • Két majom
    Az érdekes, hogy mindketten beleszóltak, mit beleszóltak, próbáltak beleavatkozni a magyar belpolitikába.
  • Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen
    Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.
MTI Hírfelhasználó