Jutka végképp nem tűri
2018. szeptember 23. 23:50

Földi Judit feküdt már a felcsúti kisvasút elé, de dekorálta már a Cinege utcai Orbán-ház bejáratát is.

A DK-s Földi Judit ezúttal Orbán Viktor felcsúti házának kerítését dekorálta ki: uniós zászlót és egy „Csak Európában maradhatsz magyar” táblát helyezett el. A Cinege utcai Orbán-rezidencia transzparensekkel való díszítése után a székesfehérvári önkormányzati képviselő a Sargentini-jelentés és az azt követő kormányzati válasz, az arról szóló már meghirdetett kampány miatt akciózott újra.

Földi Judit a magyarnarancs.hu-nak elmondta, azért döntött úgy, hogy ily módon hívja fel az emberek figyelmét arra, mi történik Magyarországon és az Európai Unióban, mert igazán nem tűrheti, hogy átverjék a magyar embereket. Mert Földi szerint ezzel az újabb propagandakampánnyal is az a kormány célja, hogy „elvonja a lopásról és a sok aljasságról a figyelmet”.

false

A DK-s politikus szerint „Felcsút mintaképe a Fidesz lopásának”, ezért is választotta egyszemélyes demonstrációja helyszínéül. „Hisz’ az unió nélkül nem épült volna meg Orbán háza mellett a Pancho Aréna sem.”

Földi Judit szerint „a Sargentini-jelentéssel Európa azt üzente: Több tiszteletet az európai magyaroknak!”

Uniós zászlót kapott Orbán a felcsúti házához a DK-s politikustól

magyarnarancs.hu
Címkék:
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Stratégiai rasszizmus
  Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
 • Orbán: A törvény jót fog tenni a munkavállalóknak
  Fontos és jó törvényt alkottunk – nyilatkozta újságíróknak Orbán Viktor miniszterelnök az Országházban, miután a képviselők megszavazták a munka törvénykönyve módosítását, amely tartalmazza egyebek mellett a munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásának és az önként vállalt túlmunkának a lehetőségét.
 • Példátlan cirkusz a parlamentben
  Az MSZP, a Párbeszéd és a DK képviselői, valamint függetlenek a parlament szerdai üléskezdése előtt felsorakoztak az elnöki emelvény, valamint az előtte lévő szónoki pulpitus körül, mindkét oldalról elállva a feljárat útját.
 • Újracsomagolt Merkel-korszak
  A CDU-kongresszus személycseréi a folytonosságot garantálják a radikális irányvonallal szemben.
MTI Hírfelhasználó