Jutka végképp nem tűri
2018. szeptember 23. 23:50

Földi Judit feküdt már a felcsúti kisvasút elé, de dekorálta már a Cinege utcai Orbán-ház bejáratát is.

A DK-s Földi Judit ezúttal Orbán Viktor felcsúti házának kerítését dekorálta ki: uniós zászlót és egy „Csak Európában maradhatsz magyar” táblát helyezett el. A Cinege utcai Orbán-rezidencia transzparensekkel való díszítése után a székesfehérvári önkormányzati képviselő a Sargentini-jelentés és az azt követő kormányzati válasz, az arról szóló már meghirdetett kampány miatt akciózott újra.

Földi Judit a magyarnarancs.hu-nak elmondta, azért döntött úgy, hogy ily módon hívja fel az emberek figyelmét arra, mi történik Magyarországon és az Európai Unióban, mert igazán nem tűrheti, hogy átverjék a magyar embereket. Mert Földi szerint ezzel az újabb propagandakampánnyal is az a kormány célja, hogy „elvonja a lopásról és a sok aljasságról a figyelmet”.

false

A DK-s politikus szerint „Felcsút mintaképe a Fidesz lopásának”, ezért is választotta egyszemélyes demonstrációja helyszínéül. „Hisz’ az unió nélkül nem épült volna meg Orbán háza mellett a Pancho Aréna sem.”

Földi Judit szerint „a Sargentini-jelentéssel Európa azt üzente: Több tiszteletet az európai magyaroknak!”

Uniós zászlót kapott Orbán a felcsúti házához a DK-s politikustól

magyarnarancs.hu
Címkék:
  • Videó mint politikai csapásmérés
    Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
  • Elszállt egy hajó a szélben
    Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
MTI Hírfelhasználó