Az MSZP és az elherdált pártvagyon
2018. szeptember 24. 11:16

Megyeri Dávid: Most kezdjük igazán megérteni, milyen pontos leírást adott annak idején Joszif Visszarionovics Sztálin, amikor azt mondta, hogy a kommunisták különleges, nem közönséges anyagból vannak gyúrva. Hiszen mégiscsak különös, nem közönséges dolog, hogy még csak nem is kíván­csiak az utódpárt MSZP-nél arra, hová tűnt el az a sok-sok milliárdos vagyon, amellyel a rendszerváltás idején még rendelkeztek.

(...)

A családi ezüst elkótyavetyélése, lenyúlása után a hatalmas, milliárdos tartozásaikat is ki kell egyenlíteniük előbb-utóbb. A nemzet pedig szintén benyújthatja majd a számlát, hiszen az MSZMP irdatlan vagyona nem a párté, hanem a meglopott magyar embereké volt.

Magyar Idők, 2018. szeptember 24.
Címkék:
  • Videó mint politikai csapásmérés
    Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
  • Elszállt egy hajó a szélben
    Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
MTI Hírfelhasználó