Berni mélyre szeretne menni
2018. október 2. 00:07

Az LMP-ből kilépett politikusnak vannak feltételezései arról, hogy mi történik a pártban.

Sallai Róbert Benedekkel a bíróságon fogunk találkozni” – jelentette ki az LMP-ből ma kilépett Szél Bernadett az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Szél azt mondta, mindenkinek jobb, ha elválnak egymástól az LMP-vel.

A politikus azt mondta, hogy önpusztítás kezdődött a pártban, ő pedig ezzel nem tudott azonosulni. Arra a kérdésre, hogy jobboldali irányba indult-e el a párt, Szél azt mondta, hogy lehet látni ennek jeleit. A politikusnak vannak feltételezései arról, hogy mi történik az LMP-ben, de erről nem beszélt részletesebben.

A jövőjéről azt mondta, hogy nagyon mélyre szeretne menni a társadalmi problémák megmutatásában, mert szerinte olyan ellenzéki erő kell, amelyik kellő alternatívát tud felmutatni.

false

Szél még elmondta, hogy az őt hűtlen kezeléssel megvádoló Sallai Róbert Benedeket beperli. „Közszereplők vagyunk, lehet egymással szórakozni, de ezt le kell játszani” – mondta a politikus.

Szél Bernadett: Sallai Róbert Benedekkel a bíróságon fogunk találkozni

magyarnarancs.hu
Címkék:
 • Polgárverés – 12 éve
  Azt sem sikerült kideríteni, hogy a brüsszeli bürokrácia miért hunyta be a szemét, amikor látta, hogy európai uniós polgárokat vernek véresre.
 • Antall József és Sargentini
  Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
 • Orbán: Európa a nemzetek hazája
  Európa a nemzetek hazája – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Terror Háza Múzeumnál tartott ünnepi beszédében. Úgy fogalmazott: akik az Európai Unióból európai birodalmat akarnak gyúrni, mind bevándorláspártiak.
 • A hétköznapok adta helytállás dicsősége
  Erich Lessing, Burghardt Ferenc, Fényes Tamás, Tóth László, Horling Róbert, Munk Tamás és Mező Sándor felbecsülhetetlen értékű kortörténeti felvételei az MTVA archívumának válogatásában.
 • A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt
  A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján a budapesti Széna téri '56-os emlékműnél tartott megemlékezésen.
MTI Hírfelhasználó