Berni mélyre szeretne menni
2018. október 2. 00:07

Az LMP-ből kilépett politikusnak vannak feltételezései arról, hogy mi történik a pártban.

Sallai Róbert Benedekkel a bíróságon fogunk találkozni” – jelentette ki az LMP-ből ma kilépett Szél Bernadett az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Szél azt mondta, mindenkinek jobb, ha elválnak egymástól az LMP-vel.

A politikus azt mondta, hogy önpusztítás kezdődött a pártban, ő pedig ezzel nem tudott azonosulni. Arra a kérdésre, hogy jobboldali irányba indult-e el a párt, Szél azt mondta, hogy lehet látni ennek jeleit. A politikusnak vannak feltételezései arról, hogy mi történik az LMP-ben, de erről nem beszélt részletesebben.

A jövőjéről azt mondta, hogy nagyon mélyre szeretne menni a társadalmi problémák megmutatásában, mert szerinte olyan ellenzéki erő kell, amelyik kellő alternatívát tud felmutatni.

false

Szél még elmondta, hogy az őt hűtlen kezeléssel megvádoló Sallai Róbert Benedeket beperli. „Közszereplők vagyunk, lehet egymással szórakozni, de ezt le kell játszani” – mondta a politikus.

Szél Bernadett: Sallai Róbert Benedekkel a bíróságon fogunk találkozni

magyarnarancs.hu
Címkék:
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Még botrányosabb a svéd miniszter nyilatkozata
  Megírtuk, hogy bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert a családvédelmi akcióterv kapcsán tett kijelentései miatt Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára. Most kiderült, még súlyosabb az eset.
 • Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból
  A hazatérés napjára, a Csehszlovákiától történt visszacsatolás 95. évfordulójára emlékeztek vasárnap Somoskőújfalun. Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Nógrád megyei falu díszpolgára az ünnepségen úgy fogalmazott: Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból.
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
MTI Hírfelhasználó