Berni mélyre szeretne menni
2018. október 2. 00:07

Az LMP-ből kilépett politikusnak vannak feltételezései arról, hogy mi történik a pártban.

Sallai Róbert Benedekkel a bíróságon fogunk találkozni” – jelentette ki az LMP-ből ma kilépett Szél Bernadett az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Szél azt mondta, mindenkinek jobb, ha elválnak egymástól az LMP-vel.

A politikus azt mondta, hogy önpusztítás kezdődött a pártban, ő pedig ezzel nem tudott azonosulni. Arra a kérdésre, hogy jobboldali irányba indult-e el a párt, Szél azt mondta, hogy lehet látni ennek jeleit. A politikusnak vannak feltételezései arról, hogy mi történik az LMP-ben, de erről nem beszélt részletesebben.

A jövőjéről azt mondta, hogy nagyon mélyre szeretne menni a társadalmi problémák megmutatásában, mert szerinte olyan ellenzéki erő kell, amelyik kellő alternatívát tud felmutatni.

false

Szél még elmondta, hogy az őt hűtlen kezeléssel megvádoló Sallai Róbert Benedeket beperli. „Közszereplők vagyunk, lehet egymással szórakozni, de ezt le kell játszani” – mondta a politikus.

Szél Bernadett: Sallai Róbert Benedekkel a bíróságon fogunk találkozni

magyarnarancs.hu
Címkék:
  • Két majom
    Az érdekes, hogy mindketten beleszóltak, mit beleszóltak, próbáltak beleavatkozni a magyar belpolitikába.
  • Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen
    Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.
MTI Hírfelhasználó