Most éppen Vitray
2018. október 6. 23:52

Ettől garantáltan mindenkinek ökölbe szorul a keze.

Hogy magukat újságírónak merik nevezni azok a senkiházi bértollnokok, akik az Origó nevű hát – hát ők újságnak nevezik – orgánumnál, hogy pont azok mocskolják azt a televízióst, aki egy ország kedvence és akinek valószínűleg a nadrágja száráig sem fognak soha felérni, az nemcsak hogy nevetséges, de egyenesen gusztustalan.

Az Origó képes volt az alábbi címen megjelentetni egy cikket: Rákosista hírszerző iskolát végzett, majd politikai tiszt volt Vitray Tamás

Hiába, ha nincsenek kommunisták, hát majd keresnek maguknak, mert az ellenségképet életbe kell tartani. Ha pedig kommunistákat kell üldözni, hát fogja magát a hatalom és elkezd kommunistának kikiáltani embereket.

Vitrayval szemben  komoly érv ugyanis, hogy az Idegen Nyelvek Főiskolájának hallgatója volt. Már pedig az rákosista hírszerzőiskola. De a cikkben ilyen éleslátásokat is megfogalmaz az Origó: “Vitray Kiképzés címmel írta meg memoárját, amely gyerek- és fiatalkoráról szól, és amelyben végig Kisneufeldnek hívja magát. 

Vitray Tamás valóban Neufeld Tamás néven született, mégis meghökkentő, hogy egyes szám harmadik személyben ír magáról – ahogy az az állambiztonsági jelentésekben is megszokott.” – idézet az Origó cikkéből.

Úgy néz ki, az új migráns a kommunista. Mivel már migránsok nemigen jönnek hazánkba, a kormányoldal visszatért a jó öreg kommunistázáshoz, mint ahogyan azt a múlt héten tette Heller Ágnes filozófussal.

Most éppen Vitray, holnap pedig lehet, hogy te. Ilyen ez a szép népnemzeti keresztény kormányoldal. (...)

Undorító és aljas módon mocskolja Vitray Tamást a kormánymédia – erre még nem volt példa

balramagyar.hu
Címkék:
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Még botrányosabb a svéd miniszter nyilatkozata
  Megírtuk, hogy bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert a családvédelmi akcióterv kapcsán tett kijelentései miatt Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára. Most kiderült, még súlyosabb az eset.
 • A kormány küldetése, hogy mindent megtegyen a magyar nemzet fennmaradásáért
  A magyar kormány küldetése, hogy minden támogatást megadjon a nők anyává válásához, hiszen az anyaság a nőiesség része és az Isten alkotta természet rendje. Aki szerint mindez probléma, az beteg - mondta Semjén Zsolt.
 • Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból
  A hazatérés napjára, a Csehszlovákiától történt visszacsatolás 95. évfordulójára emlékeztek vasárnap Somoskőújfalun. Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Nógrád megyei falu díszpolgára az ünnepségen úgy fogalmazott: Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból.
MTI Hírfelhasználó