Most éppen Vitray
2018. október 6. 23:52

Ettől garantáltan mindenkinek ökölbe szorul a keze.

Hogy magukat újságírónak merik nevezni azok a senkiházi bértollnokok, akik az Origó nevű hát – hát ők újságnak nevezik – orgánumnál, hogy pont azok mocskolják azt a televízióst, aki egy ország kedvence és akinek valószínűleg a nadrágja száráig sem fognak soha felérni, az nemcsak hogy nevetséges, de egyenesen gusztustalan.

Az Origó képes volt az alábbi címen megjelentetni egy cikket: Rákosista hírszerző iskolát végzett, majd politikai tiszt volt Vitray Tamás

Hiába, ha nincsenek kommunisták, hát majd keresnek maguknak, mert az ellenségképet életbe kell tartani. Ha pedig kommunistákat kell üldözni, hát fogja magát a hatalom és elkezd kommunistának kikiáltani embereket.

Vitrayval szemben  komoly érv ugyanis, hogy az Idegen Nyelvek Főiskolájának hallgatója volt. Már pedig az rákosista hírszerzőiskola. De a cikkben ilyen éleslátásokat is megfogalmaz az Origó: “Vitray Kiképzés címmel írta meg memoárját, amely gyerek- és fiatalkoráról szól, és amelyben végig Kisneufeldnek hívja magát. 

Vitray Tamás valóban Neufeld Tamás néven született, mégis meghökkentő, hogy egyes szám harmadik személyben ír magáról – ahogy az az állambiztonsági jelentésekben is megszokott.” – idézet az Origó cikkéből.

Úgy néz ki, az új migráns a kommunista. Mivel már migránsok nemigen jönnek hazánkba, a kormányoldal visszatért a jó öreg kommunistázáshoz, mint ahogyan azt a múlt héten tette Heller Ágnes filozófussal.

Most éppen Vitray, holnap pedig lehet, hogy te. Ilyen ez a szép népnemzeti keresztény kormányoldal. (...)

Undorító és aljas módon mocskolja Vitray Tamást a kormánymédia – erre még nem volt példa

balramagyar.hu
Címkék:
  • Videó mint politikai csapásmérés
    Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
  • Elszállt egy hajó a szélben
    Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
MTI Hírfelhasználó