A családok védelme nem pártpolitikai ügy!
A családok védelme nemzeti ügy, amire a politikai szervezeteknek egységes választ kell adniuk, levetve a pártpolitikai gúnyát.
2018. október 30. 10:09

A családok védelme nemzeti ügy, amire a politikai szervezeteknek egységes választ kell adniuk, levetve a pártpolitikai gúnyát.

A rövidesen induló nemzeti konzultáció fontos kérdésekre kér választ, ilyen a családalapító fiatalok támogatása, illetve a kettős terhet vállaló, gyermeket nevelő és dolgozó anyák munkahelyi gondjainak enyhítése.

A fiataloknak bátorságra van szükségük, hogy vállalva az elkötelezettséget megéljék a másik feltétel nélküli elfogadásának élményét, majd egy új élet megszületésének csodáját és a szülővé válás örömét. A nemzetnek pedig ezzel megadjuk a gyarapodás lehetőségét.

- Erről beszélt Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője hétfői napirend előtti felszólalásában, a magyar családok megerősítéséről szóló nemzeti konzultáció indulása előtt. A teljes parlamenti felszólalást itt meghallgathatja:

https://www.youtube.com/watch?v=tNmNBH17DtE

kdnp.hu
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó