Kálmán Olga mélyre küzdötte magát
2018. november 19. 10:51

Apáti Bence: Nem egészen egy hónappal ezelőtt adott egy egészen döbbenetes interjút D. Tóth Krisztának, akit szintén nem lehet objektivitással vádolni, ahol a hallottak után még a kérdezőn is visszatarthatatlannak látszó feszengés lett úrrá, hiszen Olga szemrebbenés nélkül kezdett bele egy olyan népmesei elemekkel fűszerezett történet elregélésébe, ami olyan pikáns részleteket tartalmazott, mint például hogy ő nem tolta a Jobbik szekerét, ő nem kampányolt Vonának, ő nem lett Simicska embere, és hogy ő végig objektív meg független újságíróként végezte a nagyon szakmai munkáját, amíg a Hír TV Egyenesen című műsorát vezette.

(...)

Szóval a Jobbik pénzéből működő N1TV-n folytatja Kálmán Olga. Jobbikos pénzből, hiszen egy 2017-es adatból az derül ki, hogy a Jobbik pártalapítványa az Alfahírt és az N1TV-t 250 millió forinttal támogatta. Kálmán független-objektív-oktatás-egészségügy Olga a Jobbiktól fogja kapni a fizetését.

(...)

Mindenesetre Kálmán Olga olyan alapos munkát végzett a saját nimbusza ledöntéséért, és egy olyan öreg, kehes és beteg, azaz rossz lóra tett a G-nap után, hogy jelenleg az összes normális tévécsatorna kínosnak tartaná képernyőre engedni. Se az RTL, se az ATV nem kapkod utána. Nem ír cikkeket egyik ellenzéki újságnak vagy hírportálnak se. Egyetlen internetes televíziótól kapott lehetőséget. A Jobbik csecsén logó N1TV-től.

Megérte, Olga?

Magyar Idők, 2018. november 19.
Címkék:
  • Infantilizmus a parlamentben
    A gyönyörű épületet nem bohócoknak tervezte Steindl Imre, az építők, a művészek nem azért formálták csodálatosra, hogy hígvelejűek tombolhassanak benne „szabadon”, brekeghessenek, röföghessenek, nyeríthessenek.
  • Séta egy holland zöldinnel
    Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
MTI Hírfelhasználó