Kálmán Olga mélyre küzdötte magát
2018. november 19. 10:51

Apáti Bence: Nem egészen egy hónappal ezelőtt adott egy egészen döbbenetes interjút D. Tóth Krisztának, akit szintén nem lehet objektivitással vádolni, ahol a hallottak után még a kérdezőn is visszatarthatatlannak látszó feszengés lett úrrá, hiszen Olga szemrebbenés nélkül kezdett bele egy olyan népmesei elemekkel fűszerezett történet elregélésébe, ami olyan pikáns részleteket tartalmazott, mint például hogy ő nem tolta a Jobbik szekerét, ő nem kampányolt Vonának, ő nem lett Simicska embere, és hogy ő végig objektív meg független újságíróként végezte a nagyon szakmai munkáját, amíg a Hír TV Egyenesen című műsorát vezette.

(...)

Szóval a Jobbik pénzéből működő N1TV-n folytatja Kálmán Olga. Jobbikos pénzből, hiszen egy 2017-es adatból az derül ki, hogy a Jobbik pártalapítványa az Alfahírt és az N1TV-t 250 millió forinttal támogatta. Kálmán független-objektív-oktatás-egészségügy Olga a Jobbiktól fogja kapni a fizetését.

(...)

Mindenesetre Kálmán Olga olyan alapos munkát végzett a saját nimbusza ledöntéséért, és egy olyan öreg, kehes és beteg, azaz rossz lóra tett a G-nap után, hogy jelenleg az összes normális tévécsatorna kínosnak tartaná képernyőre engedni. Se az RTL, se az ATV nem kapkod utána. Nem ír cikkeket egyik ellenzéki újságnak vagy hírportálnak se. Egyetlen internetes televíziótól kapott lehetőséget. A Jobbik csecsén logó N1TV-től.

Megérte, Olga?

Magyar Idők, 2018. november 19.
Címkék:
 • Videó mint politikai csapásmérés
  Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
 • Elszállt egy hajó a szélben
  Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
 • A bevándorláspártiak mind ott lesznek, legyünk ott mi is!
  Az európai baloldal azért akar kevert népességű Európát, mert valójában a nemzeteket akarja felszámolni, márpedig Európa erejét a sikeres nemzetállamok adják. Meggyőződésem, hogy az előttünk álló évtizedben nem lehet úgy politizálni Magyarországon, hogy nem a migrációt tartjuk a legfontosabb kérdésnek. Ha az elmúlt években baloldali kormány lett volna Magyarországon, akkor most úgy néznének ki a városaink, mint egyes német vagy francia városok, mert százezrével lennének itt Afrikából vagy a Közel-Keletről érkezett migránsok — nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Orbán Viktor miniszterelnök.
 • Még megvédhető a demokrácia és a szabadság
  Ez a vasárnapi EP-választás nem más, mint egy újabb népszavazás a betelepítési kvótáról, ahol a Fideszre leadott minden szavazat a nemzeti szuverenitás megvédését szolgálja.
 • Európai egyesült rémálmok
  Ma még sok száz millió realista európai reméli, hogy az Európai Egyesült Államok hirdetőinek, köztük Gyurcsány Ferenc feleségének nem lesz igaza.
MTI Hírfelhasználó