Kálmán Olga mélyre küzdötte magát
2018. november 19. 10:51

Apáti Bence: Nem egészen egy hónappal ezelőtt adott egy egészen döbbenetes interjút D. Tóth Krisztának, akit szintén nem lehet objektivitással vádolni, ahol a hallottak után még a kérdezőn is visszatarthatatlannak látszó feszengés lett úrrá, hiszen Olga szemrebbenés nélkül kezdett bele egy olyan népmesei elemekkel fűszerezett történet elregélésébe, ami olyan pikáns részleteket tartalmazott, mint például hogy ő nem tolta a Jobbik szekerét, ő nem kampányolt Vonának, ő nem lett Simicska embere, és hogy ő végig objektív meg független újságíróként végezte a nagyon szakmai munkáját, amíg a Hír TV Egyenesen című műsorát vezette.

(...)

Szóval a Jobbik pénzéből működő N1TV-n folytatja Kálmán Olga. Jobbikos pénzből, hiszen egy 2017-es adatból az derül ki, hogy a Jobbik pártalapítványa az Alfahírt és az N1TV-t 250 millió forinttal támogatta. Kálmán független-objektív-oktatás-egészségügy Olga a Jobbiktól fogja kapni a fizetését.

(...)

Mindenesetre Kálmán Olga olyan alapos munkát végzett a saját nimbusza ledöntéséért, és egy olyan öreg, kehes és beteg, azaz rossz lóra tett a G-nap után, hogy jelenleg az összes normális tévécsatorna kínosnak tartaná képernyőre engedni. Se az RTL, se az ATV nem kapkod utána. Nem ír cikkeket egyik ellenzéki újságnak vagy hírportálnak se. Egyetlen internetes televíziótól kapott lehetőséget. A Jobbik csecsén logó N1TV-től.

Megérte, Olga?

Magyar Idők, 2018. november 19.
Címkék:
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Fenyegetőzött az EU-biztos
  Szijjártó Péter és Soros György emberének csatáját hozta a Budapest Folyamat isztambuli tárgyalása - mondta el Menczer Tamás külügyi államtitkár szerdán Isztambulban, a Budapest Folyamat 6. miniszteri ülésének szünetében az MTI kérdésére válaszolva.
 • Jelentősen bővülnek a családok lehetőségei
  Kedvező esetben akár 35 millió forinttal is számolhatnak otthonteremtéshez a fiatal családok a jú­lius 1-jétől életbe lépő családvédelmi akcióterv újabb bőkezű támogatásaival.
 • A kormány cáfol, Brüsszel tovább tajtékzik
  A magyar kormány be tudja bizonyítani, hogy készülnek azok a tervek, amelyeket az Európai Bizottság tagad - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár újságíróknak kedden Budapesten.
MTI Hírfelhasználó