Stratégiai rasszizmus
Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
2018. november 30. 22:39

Nemcsak az ellenzék, hanem a spekulánsi szervezetek is „zsigerből" kezdték támadni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt – panaszolta egy európai szellemiségű párt politikusa Közép-Európában.

Egyértelműen rasszizmus az, amit bírált.

Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek – mondta a politikus. Ez még egyértelműbben alattomos rasszizmus.

Eurofóbia, hungarofóbia.

Ugyanazon spekulánsi szervezetek, amelyek elsőként ugranak, ha a terrormigránsokról van szó, vagy valamely terrormigráció-ellenes magyar intézkedést kell támadni, most a családok védelméről és támogatásáról szóló nemzeti konzultáció ellen ugranak – rögzítette a tényt a közép-európai politikus.

Ugranak, majd sorakoznak a kasszánál.

A  spekulánsi hálózathoz tartozó társaság is „nekiment” a konzultációnak, többek között azt sérelmezve, hogy kétharmados védelmet kell adni a családtámogatásoknak.

Ők ugyanis a magyar családok kiirtását szeretnék.

Nyíltan képviselik azt, hogy Európa népesedési problémáit a terrormigrációval kell „kezelni”... Azaz élősködőket kell rázúdítani a szorgalmasan dolgozó magyar családfőkre és feleségekre, hogy hizlalják a terrormigránsokat.

Az egyik ember hajszolja agyon magát, a másik hereként röhögjön.

Ugyanez a spekulánsi szervezet volt az, amelyik a Kremlben… azaz amelyik Brüsszelben habzó szájjal támadta a magyar határzárat, az európai jogállamiságnak megfelelő bevándorlási szabályokat és a Stop Soros törvényt is.

A spekulánsi pénz fontos dőzsölésükhöz.

A hungarofób szélsőség azért lobbizik, hogy a terrormigránsok szavazati jogot kaphassanak - mutatott rá az európai politikus. Vagyis tankok és bombázógépek nélkül, röhögve foglalják el Európát, és idővel irthassák ki az őslakosságot.

A spekulánsi korruptak azt hiszik, hogy ők megússzák…

Az európai politikus kijelentette: az élősködő terrormigránsok tenyésztése helyett a gyermeket nevelő magyar családokat kell támogatni, erről szól a nemzeti konzultáció és a kormánypártok politikája.

A nemzeti önvédelem is alapvető emberi jog.

Amit a spekulánsi bandák képviselnek: egyértelműen Európa-ellenes stratégiai rasszizmus. A fehér embert akarják ad acta tenni. Már a demográfiai dráma is manipuláció eredménye: évszázada ügyködnek rajta.

A családellenes propaganda a XIX század végén kezdődött.

A keresztényellenes titkos szervezkedéssel nagyjából egyidejűleg. Már akkor írásba foglalták a katolikus egyház, a nemzetek és a családok megsemmisítésének célját. E mögött rasszista stratégiai cél állt – és derekasan ügyködtek.

Fogyásnak indultak az európai társadalmak.

A legnagyobb ellenségük a magyar nemzet volt – országcsonkolással is megpróbálták ad acta helyezni. A Gondviselés azonban nem a spekulánsok korruptja: védi az embereket, a családokat, a nemzeteket, a közösségeket, a vallást és a fizikai földet.

Ez még bőszebbé tette a spekulánsi gyűlölködőket.

A bőszültek ellen bátorsággal, a tudományos megalapozottságú manipulációk ellen tudományos ellenérvekkel, az alattomosság ellen szellemi fölénnyel, az erkölcsi züllesztés ellen erkölcsi fölénnyel kell védekezni.

 

 

Kovács G. Tibor
 • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
  Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
 • Az állam a legrosszabb tulajdonos...
  „Az állam a legrosszabb tulajdonos” – ismételgette mantraként számos külföldről megfizetett – fölbérelt – politikus a kilencvenes években. Sokan bedőltek nekik, mert ez a külföldi propagandaközpontban megfogalmazott mondat nagyon hatásos volt. Négy évtizednyi kommunista uralom után jól hangzott.
 • Macron fegyverei
  Európa pillanatnyi állapotát jól jelzi, hogy a gazdasági bajoktól gyötört Franciaország odahaza nem igazán népszerű köztársasági elnöke, Emmanuel Macron az unió legaktívabb politikusa, szándéka szerint jövőjének meghatározó formálója.
 • Brenzovics: Ez össznemzeti ügy, megmaradásunk a tét
  Sajnálatos módon a Központi Választási Bizottság az ukrán törvényi előírásokkal ellentétben nem hozott létre magyar választási körzetet. Ráadásul huszonnyolc év után először fordult elő olyan, hogy egyetlen ukrán párt sem ajánlott fel az Ukrajnában élő kisebbségek számára pártlistán befutó helyet.
 • Vívó-vb - Siklósi Gergely parádés vívással világbajnok
  Az aranyéremért a csapatban háromszoros Európa-bajnok Szergej Bidával kellett megmérkőznie. A 26 éves orosz már sokkal nagyobb falatnak bizonyult, de Siklósi még nála is jobb napot fogott ki, ezt jelezte, hogy a nehéz helyzetekből is ki tudott keveredni.
MTI Hírfelhasználó