Stratégiai rasszizmus
Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
2018. november 30. 22:39

Nemcsak az ellenzék, hanem a spekulánsi szervezetek is „zsigerből" kezdték támadni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt – panaszolta egy európai szellemiségű párt politikusa Közép-Európában.

Egyértelműen rasszizmus az, amit bírált.

Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek – mondta a politikus. Ez még egyértelműbben alattomos rasszizmus.

Eurofóbia, hungarofóbia.

Ugyanazon spekulánsi szervezetek, amelyek elsőként ugranak, ha a terrormigránsokról van szó, vagy valamely terrormigráció-ellenes magyar intézkedést kell támadni, most a családok védelméről és támogatásáról szóló nemzeti konzultáció ellen ugranak – rögzítette a tényt a közép-európai politikus.

Ugranak, majd sorakoznak a kasszánál.

A  spekulánsi hálózathoz tartozó társaság is „nekiment” a konzultációnak, többek között azt sérelmezve, hogy kétharmados védelmet kell adni a családtámogatásoknak.

Ők ugyanis a magyar családok kiirtását szeretnék.

Nyíltan képviselik azt, hogy Európa népesedési problémáit a terrormigrációval kell „kezelni”... Azaz élősködőket kell rázúdítani a szorgalmasan dolgozó magyar családfőkre és feleségekre, hogy hizlalják a terrormigránsokat.

Az egyik ember hajszolja agyon magát, a másik hereként röhögjön.

Ugyanez a spekulánsi szervezet volt az, amelyik a Kremlben… azaz amelyik Brüsszelben habzó szájjal támadta a magyar határzárat, az európai jogállamiságnak megfelelő bevándorlási szabályokat és a Stop Soros törvényt is.

A spekulánsi pénz fontos dőzsölésükhöz.

A hungarofób szélsőség azért lobbizik, hogy a terrormigránsok szavazati jogot kaphassanak - mutatott rá az európai politikus. Vagyis tankok és bombázógépek nélkül, röhögve foglalják el Európát, és idővel irthassák ki az őslakosságot.

A spekulánsi korruptak azt hiszik, hogy ők megússzák…

Az európai politikus kijelentette: az élősködő terrormigránsok tenyésztése helyett a gyermeket nevelő magyar családokat kell támogatni, erről szól a nemzeti konzultáció és a kormánypártok politikája.

A nemzeti önvédelem is alapvető emberi jog.

Amit a spekulánsi bandák képviselnek: egyértelműen Európa-ellenes stratégiai rasszizmus. A fehér embert akarják ad acta tenni. Már a demográfiai dráma is manipuláció eredménye: évszázada ügyködnek rajta.

A családellenes propaganda a XIX század végén kezdődött.

A keresztényellenes titkos szervezkedéssel nagyjából egyidejűleg. Már akkor írásba foglalták a katolikus egyház, a nemzetek és a családok megsemmisítésének célját. E mögött rasszista stratégiai cél állt – és derekasan ügyködtek.

Fogyásnak indultak az európai társadalmak.

A legnagyobb ellenségük a magyar nemzet volt – országcsonkolással is megpróbálták ad acta helyezni. A Gondviselés azonban nem a spekulánsok korruptja: védi az embereket, a családokat, a nemzeteket, a közösségeket, a vallást és a fizikai földet.

Ez még bőszebbé tette a spekulánsi gyűlölködőket.

A bőszültek ellen bátorsággal, a tudományos megalapozottságú manipulációk ellen tudományos ellenérvekkel, az alattomosság ellen szellemi fölénnyel, az erkölcsi züllesztés ellen erkölcsi fölénnyel kell védekezni.

 

 

Kovács G. Tibor
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Stratégiai rasszizmus
  Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
 • Orbán: Antall József nem adta fel sosem a célját
  Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban.
 • Szirt a habok közt
  Surján László, a Kereszténydemokrata Néppárt volt országgyűlési képviselője, a KDNP tiszteletbeli elnöke Antall József kormányában népjóléti miniszterként szolgált. Személyes visszaemlékezésével tisztelgünk a szocialista diktatúra időszaka utáni első szabadon választott kormány 25 éve elhunyt miniszterelnöke előtt.
 • Megszavazták a humanitárius vízum bevezetését
  Az Európai Parlament (EP) kedden, strasbourgi plenáris ülésén megszavazta a migránsok legális uniós beutazási kereteit rögzítő, humanitárius vízum bevezetését kezdeményező jelentést.
MTI Hírfelhasználó