Infantilizmus a parlamentben
A gyönyörű épületet nem bohócoknak tervezte Steindl Imre, az építők, a művészek nem azért formálták csodálatosra, hogy hígvelejűek tombolhassanak benne „szabadon”, brekeghessenek, röföghessenek, nyeríthessenek.
2018. december 13. 00:59

Belebetegedett a frusztráltságba a szélsőség. Retardálódtak: a négyéves gyerek mentális szintjére estek vissza. Óvodás jelenetek zajlottak le Európa egyik legcsodálatosabb Parlamentjében.

Nevetségessé vált a demokrácia.

Minthogy a hisztériakeltés hatástalannak bizonyult, az idiótasághoz folyamodott a magyarországi törvényhozási ellenzék. Bohózatot rendeztek – rendezői tehetség nélkül. Görcsös erőlködésük köznevetséget keltett.

A kommunizmus, majd a liberalizmus után most az infantilizmust vetették be.

Ez az izmus is – remélhetőleg minél hamarabbi – bukásra van ítélve. Szellemi alsóbbrendűségüket nem tudják elviselni: hecckampányt csaptak össze. Értelmeset mondani nem tudnak, ez bosszantja őket.

Csinn-bumm cirkuszt rendeztek.

A baj az, hogy ez a csinn-bumm cirkusz fölöttébb drága. Súlyos adófizetői pénzeket vágnak zsebre azok, akiknek évtizedek óta nincs épkézláb gondolatuk, akik csak a korábban összegyűjtött pénz és vagyon elherdálására képesek.

Kártékonyak, ártanak a társadalomnak.

Egy olyan képviselő, akinek már büntetőügye volt, mert buszjegyet hamisított – ki kellene takarítani a parlamentből -, most kitáblázta magát: „Lehasaltatok a multiknak” felirattal.

Ők írják ezt…

Ők, akik Horn-Kuncze garnitúrájuk révén elkótyavetyélték a magyar energiaipart. Ők, akik a gyurcsányi hazugságkorszakban külföldi kézre játszották a repülőteret. Akik tönkretették a nemzeti légiközlekedési vállalatot, a Malévet. Akik Medgyessy Péter szerint tele voltak korrupciós ügyekkel.

A másik debilis fütyülőt fújt.

Degeneráltságát mutatja, hogy az erről készült fényképet még ki is aggatta a közösségi oldalára. Ő már letett valamit az asztalra! Fütyülőt fújt! És ezzel érzékeltette politikusi kvalitásait.

Ilyen mélyre züllött a liberalizmus.

Háborodottak „eszméje” – ezt kínálják egyre bőszültebben a fiataloknak. E romboló ideológia terjesztéséhez attól a társadalomtól kapják a pénzt, amelyet tönkre akarnak tenni, meg akarnak semmisíteni.

Az adóforintokon való élősködéssel is gyengítik eltartóikat.

A demokráciában fontos az ellenérv, a vita, a jó javaslatánál jobb javaslat tétele. A jobbnál jobb kezdeményezések mérlegelése. A közös bölcsességgel való döntés. A különvélemény fenntartása.

A heccparádé azonban az Országház falai között elfogadhatatlan.

A gyönyörű épületet nem bohócoknak tervezte Steindl Imre, az építők, a művészek nem azért formálták csodálatosra, hogy hígvelejűek tombolhassanak benne „szabadon”, brekeghessenek, röföghessenek, nyeríthessenek.

A faszobrok helyükön vannak, a fafejűek nem.

A pártállami diktátorok elzavarása után meg kell védeni a demokráciát a hülyeséget terjesztő provokátoroktól is. Emberi méltóság nélkül demokrácia sincs. Szellemi nívó hiányában a demokrácia értelmét veszti.

Ne érvényesülhessen szellemi proletárok rémuralma.

Kovács G. Tibor
 • Egyértelművé vált a hazaárulás
  Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
 • Mérgezett díszek a fenyőfán
  A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
 • A Fidesz-KDNP az EU legsikeresebb politikai konstrukciója
  A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) pártszövetsége nemcsak a magyar történelem, hanem az Európai Unió történetének legsikeresebb politikai konstrukciója – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke a párt évadnyitó rendezvényén csütörtökön.
 • Ezért nem lesz általános szrtájk
  Erről is Brüsszel tehet! A sorozatban harmadik kétharmad után a bukott parlamenti ellenzék a túlóraszabályozás uniós jogharmonizációjába kapaszkodott, azt remélve, hogy ezzel visszaveszi az utcától a kezdeményezést. Némi bohóckodás és egy-két tüntike után azonban minden visszatért a régi kerékvágásba.
 • Megpróbálnak elaltatni bennünket
  Az ENSZ és az EU tisztviselői megpróbálnak elaltatni bennünket, de a migrációs nyomás nem csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, nőtt az elmúlt időszakban, ezért továbbra is kőkemény fellépésre van szükség a nyugat-balkáni migrációs útvonal zárva tartása érdekében - nyomatékosította az MTI-nek telefonon Szófiából adott nyilatkozatában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
MTI Hírfelhasználó