Infantilizmus a parlamentben
A gyönyörű épületet nem bohócoknak tervezte Steindl Imre, az építők, a művészek nem azért formálták csodálatosra, hogy hígvelejűek tombolhassanak benne „szabadon”, brekeghessenek, röföghessenek, nyeríthessenek.
2018. december 13. 00:59

Belebetegedett a frusztráltságba a szélsőség. Retardálódtak: a négyéves gyerek mentális szintjére estek vissza. Óvodás jelenetek zajlottak le Európa egyik legcsodálatosabb Parlamentjében.

Nevetségessé vált a demokrácia.

Minthogy a hisztériakeltés hatástalannak bizonyult, az idiótasághoz folyamodott a magyarországi törvényhozási ellenzék. Bohózatot rendeztek – rendezői tehetség nélkül. Görcsös erőlködésük köznevetséget keltett.

A kommunizmus, majd a liberalizmus után most az infantilizmust vetették be.

Ez az izmus is – remélhetőleg minél hamarabbi – bukásra van ítélve. Szellemi alsóbbrendűségüket nem tudják elviselni: hecckampányt csaptak össze. Értelmeset mondani nem tudnak, ez bosszantja őket.

Csinn-bumm cirkuszt rendeztek.

A baj az, hogy ez a csinn-bumm cirkusz fölöttébb drága. Súlyos adófizetői pénzeket vágnak zsebre azok, akiknek évtizedek óta nincs épkézláb gondolatuk, akik csak a korábban összegyűjtött pénz és vagyon elherdálására képesek.

Kártékonyak, ártanak a társadalomnak.

Egy olyan képviselő, akinek már büntetőügye volt, mert buszjegyet hamisított – ki kellene takarítani a parlamentből -, most kitáblázta magát: „Lehasaltatok a multiknak” felirattal.

Ők írják ezt…

Ők, akik Horn-Kuncze garnitúrájuk révén elkótyavetyélték a magyar energiaipart. Ők, akik a gyurcsányi hazugságkorszakban külföldi kézre játszották a repülőteret. Akik tönkretették a nemzeti légiközlekedési vállalatot, a Malévet. Akik Medgyessy Péter szerint tele voltak korrupciós ügyekkel.

A másik debilis fütyülőt fújt.

Degeneráltságát mutatja, hogy az erről készült fényképet még ki is aggatta a közösségi oldalára. Ő már letett valamit az asztalra! Fütyülőt fújt! És ezzel érzékeltette politikusi kvalitásait.

Ilyen mélyre züllött a liberalizmus.

Háborodottak „eszméje” – ezt kínálják egyre bőszültebben a fiataloknak. E romboló ideológia terjesztéséhez attól a társadalomtól kapják a pénzt, amelyet tönkre akarnak tenni, meg akarnak semmisíteni.

Az adóforintokon való élősködéssel is gyengítik eltartóikat.

A demokráciában fontos az ellenérv, a vita, a jó javaslatánál jobb javaslat tétele. A jobbnál jobb kezdeményezések mérlegelése. A közös bölcsességgel való döntés. A különvélemény fenntartása.

A heccparádé azonban az Országház falai között elfogadhatatlan.

A gyönyörű épületet nem bohócoknak tervezte Steindl Imre, az építők, a művészek nem azért formálták csodálatosra, hogy hígvelejűek tombolhassanak benne „szabadon”, brekeghessenek, röföghessenek, nyeríthessenek.

A faszobrok helyükön vannak, a fafejűek nem.

A pártállami diktátorok elzavarása után meg kell védeni a demokráciát a hülyeséget terjesztő provokátoroktól is. Emberi méltóság nélkül demokrácia sincs. Szellemi nívó hiányában a demokrácia értelmét veszti.

Ne érvényesülhessen szellemi proletárok rémuralma.

Kovács G. Tibor
  • Életben akar maradni – rasszista!
    A híres brit történész, Paul Johnson már 1983-ban megírta: „Ám a hetvenes évekre az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett, és rosszul átgondolt beavatkozásaival inkább előmozdította, mint gátolta a kegyetlenséget.” (A modern kor, XX. Század Intézet, 2000.; 793. oldal)
  • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
    Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
MTI Hírfelhasználó