Szóljon hangosan az ének
2019. január 14. 01:23

Ismét tort ülhet az abnormalitás az Eurovíziós Dalfesztiválon. Franciaország ugyanis egy a mai korszellemnek tökéletesen megfelelő jelöltet küld a megmérettetésre, Bilal Hassani személyében. A fent nevezett személy bár férfiként született, nőnek néz ki, természetesen homoszexuális, és szerencsére nem holmi tősgyökeres francia, hanem marokkói származású.

Az Eurovíziós Dalfesztivál, ahol egykor az ABBA, vagy Toto Cutugno voltak a sztárok, mára már azt az Európát igyekszik megtestesíteni minden erővel, amilyet az európai liberálkommunisták akarnak ránk erőltetni.

A győztes kilétére akár már fogadni is lehet. A transzvesztita Dana International, vagy a szakállas nőként elhíresült Conchita Wurst is simán bezsebelte annak idején a győzelmet, „természetesen” csak és kizárólag a produkciójuknak köszönhetően, és még véletlenül sem azért, hogy tort ülhessen a liberális aberráció.

Mindenesetre nem lennénk meglepve, ha majd a könnyes szemű Bilal Hassanit is lehetne mutogatni, mint aki pusztán a tehetségének (és még véletlenül sem szexuális orientációjának, na meg a PC-terroristák nyomásának) köszönhetően kitört a gaz, előítéletes, ókonzervatív maradiak szürkeségének elnyomásából.

De ha csak véletlenül második lesz, a haladók kedvenc köztársasági elnöke, Emmanuel Macron akkor is látványos fogadást csaphat neki.

Azért Bilal Hassani talán mégsem ihat előre a medve bőrére. A trendet ismerve még más nyugat-európai országok is indíthatnak hasonló kaliberű versenyzőt, és akkor máris oda lesz a „versenyelőny”.

Teveli Zoltán: Megvan az Eurovízió idei győztese!

magyaridok.hu
Címkék:
  • Egyértelművé vált a hazaárulás
    Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
  • Mérgezett díszek a fenyőfán
    A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
MTI Hírfelhasználó