Kétfarkú lement kutyába
2019. február 19. 00:56

Orbán Viktor évértékelőjében egy korszakalkotó 7 pontos családvédelmi akciótervet hirdetett meg. Az ellenzék számos méltánytalan bírálatot fogalmazott meg a jóléti program elemeivel kapcsolatban.

Nem is vártunk mást, hiszen két világnézet áll egymással szemben.

Az ellenzék egy globalista, nemzetközivé váló világ híve, amelyben a létező súlyos demográfiai problémákra a migrációt tartja megfelelő válasznak, míg a kormány nemzeti álláspontot képvisel, nemzetben gondolkodik és a demográfiai krízist több magyar gyermekek születésének kívánja orvosolni.

A Kétfarkú Kutya Párt azonban túllépett egy bizonyos határt, ami már több, mint a kormány politikájának kritikája. Polgárpukkasztó stílusáról elhíresült alakulat a következő kiadvánnyal válaszolt a kormány családvédelmi tervére:

A Kétfarkú Kutya Párt gyomorforgató akciója

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Miasszonyunk
    Ahogy várható volt, valamilyen technikai problémát neveztek meg máris, de úgysem hisz már senki sem a „hivatalos magyarázatokban” egy ilyen, a hazugság és képmutatás örvénylő káoszában elsüllyedő világban.
  • Európának új vezetőkre van szüksége
    Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.
  • Mire kéne költeni a pénzt a Notre-Dame felújítása helyett?
    A haladás előtt élő ember még összekötötte a szépet a jóval. Nem véletlen, hogy Notre-Dame-ot építettek, nem pedig feminista vagy "fat positivity" mozgalmat alapítottak.
MTI Hírfelhasználó