Kétfarkú lement kutyába
2019. február 19. 00:56

Orbán Viktor évértékelőjében egy korszakalkotó 7 pontos családvédelmi akciótervet hirdetett meg. Az ellenzék számos méltánytalan bírálatot fogalmazott meg a jóléti program elemeivel kapcsolatban.

Nem is vártunk mást, hiszen két világnézet áll egymással szemben.

Az ellenzék egy globalista, nemzetközivé váló világ híve, amelyben a létező súlyos demográfiai problémákra a migrációt tartja megfelelő válasznak, míg a kormány nemzeti álláspontot képvisel, nemzetben gondolkodik és a demográfiai krízist több magyar gyermekek születésének kívánja orvosolni.

A Kétfarkú Kutya Párt azonban túllépett egy bizonyos határt, ami már több, mint a kormány politikájának kritikája. Polgárpukkasztó stílusáról elhíresült alakulat a következő kiadvánnyal válaszolt a kormány családvédelmi tervére:

A Kétfarkú Kutya Párt gyomorforgató akciója

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Semjén Zsolt Földön és égen című könyve
    A budapesti Lengyel Intézetben élénk érdeklődés mellett mutatták be kedd este Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke Földön és égen című könyvének kétnyelvű - magyar és lengyel - új kiadását.
  • Úzvölgyi katonatemető - csíkszeredai tüntetés
    Több száz, Székelyföld különböző térségeiből összesereglett tüntető követelte kedden Hargita megye prefektusának lemondását Csíkszeredában azon a demonstráción, amelyet az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) hirdetett meg az úzvölgyi katonatemető körüli botrány miatt - derült ki a Székelyhon.ro erdélyi hírportál helyszíni beszámolójából.
  • Az emberi jogok természetjogi mércéje
    A baloldal által az Egyesült Államokban és külföldön felépített jogi és közpolitikai gondolkodás mára eltávolodott az embereket a természetjog alapján megillető elvektől. Ma tudniillik olyan követelményeket terjeszt, amely eltiporja ezeket az alapvető jogokat.
MTI Hírfelhasználó