A 444 esete a kínai vendégmunkással
2019. március 11. 09:47

Nagyot ment hétvégén a vicceskedni próbáló 444. A címadás még tényszerűre sikeredett: "Shaolin Sándort kizárták az 1500 méteres versenyből, nem jutott a döntőbe"

A portál facebook oldalára azonban a napos szerkesztő az alábbi mondattal kommentelte ki a hírt: "Lökött a kínai vendégmunkás"

Az otromba vicc még a portál olvasóinál is kivágta a biztosítékot, több száz komment bírálta élesen a mondatot, arra emlékeztetve a szerkesztőt, hogy Shaolin Sándor magyar anyától, Magyarországon született, nem utolsó sorban a sportoló magyarnak vallja magát és pályafutása során megszerezte hazánk első téli olimpiai aranyérmét.

Több hozzászóló jelezte, többet nem olvas 444-t, más arról írt, hogy többet nem küld pénzt a portálnak.

A 444 érzékelve a hibát, javította a kommentett. Ennyire: "lökött"

Elnézést nem kértek az eset miatt.

gondola
Címkék:
  • Videó mint politikai csapásmérés
    Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
  • Elszállt egy hajó a szélben
    Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
MTI Hírfelhasználó