A 444 esete a kínai vendégmunkással
2019. március 11. 09:47

Nagyot ment hétvégén a vicceskedni próbáló 444. A címadás még tényszerűre sikeredett: "Shaolin Sándort kizárták az 1500 méteres versenyből, nem jutott a döntőbe"

A portál facebook oldalára azonban a napos szerkesztő az alábbi mondattal kommentelte ki a hírt: "Lökött a kínai vendégmunkás"

Az otromba vicc még a portál olvasóinál is kivágta a biztosítékot, több száz komment bírálta élesen a mondatot, arra emlékeztetve a szerkesztőt, hogy Shaolin Sándor magyar anyától, Magyarországon született, nem utolsó sorban a sportoló magyarnak vallja magát és pályafutása során megszerezte hazánk első téli olimpiai aranyérmét.

Több hozzászóló jelezte, többet nem olvas 444-t, más arról írt, hogy többet nem küld pénzt a portálnak.

A 444 érzékelve a hibát, javította a kommentett. Ennyire: "lökött"

Elnézést nem kértek az eset miatt.

gondola
Címkék:
 • A Szent Péter-i Európa védelme
  Belülről akarják felrobbantani – vagy talán inkább szétmállasztani – a szellemi birodalmat, hosszú ideje, ám most egyfajta végkifejlet látszik közeledni.
 • Orbánt támadja egy lenini hasznos idióta
  Most a populista jelző – nem is címkéjével, hanem – bunkójával ütik le azokat, akik másként gondolkoznak, mint a Központ.
 • Formálódik a magyar 5G stratégia
  Az 5G napjaink egyik legnagyobb hatású technológiai újdonsága, amely az állampolgárok és a vállalkozások mindennapi életét alapjaiban megváltoztató innovatív termékek, szolgáltatások és üzleti modellek elterjedését teszi lehetővé. Kiemelt cél a piacképes üzleti modellek és technológiai megoldások kidolgozására alkalmas, világszínvonalú kutatás-fejlesztési és innovációs környezetek és tesztrendszerek létrehozása is.
 • Magyar állami cél a Kárpát-medence fejlesztése
  Magyar többségű, nagy történelmi múltú településekről van szó, ahova ugyancsak el kell vinni azt az üzenetet, hogy Magyarország minden magyarra számít abban a nemzetépítésben, amelynek lényege, hogy közös hazánknak tekintve a Kárpát-medencét mindannyian egy nemzeti közösség tagjai vagyunk.
 • A vörös diktatúra 133 napja
  Szamuely Tibor: "A vértől nem kell félni, a vér acél: erősíti a szívet, erősíti a proletáröklöt. Hatalmassá fog bennünket tenni a vér. A vér lesz az, ami az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki fogjuk irtani az egész burzsoáziát.”
MTI Hírfelhasználó