Andrea jól pofán vágta volna
2019. március 15. 00:31

Felpofozná a Fidesz politikusát a lakásmaffia botrányba keveredett Varga-Damm Andrea. A Jobbikos politikus párttársait hétfőn, az azonnali kérdések órájában kérdezte Böröcz László a Parlamentben.

A Fidesz országgyűlési képviselője arra volt kíváncsi, hogy milyen kapcsolata lehet a lakásmaffiának az ügyvédi kamarából kizárt Varga-Dammal.

Ezután jelent meg a Facebookon egy komment, amelyben azt írta egy ismeretlen a Jobbik politikusának, hogy ne tegyen olyan megjegyzéseket a Parlamentben, hogy ő a király a tárgyalóteremben.

Erre reagált úgy Varga-Damm, hogy jól pofán vágta volna Böröcz Lászlót.

Felpofozná a fideszes Böröcz Lászlót a jobbikos politikus

HírTV
Címkék:
 • A Szent Péter-i Európa védelme
  Belülről akarják felrobbantani – vagy talán inkább szétmállasztani – a szellemi birodalmat, hosszú ideje, ám most egyfajta végkifejlet látszik közeledni.
 • Orbánt támadja egy lenini hasznos idióta
  Most a populista jelző – nem is címkéjével, hanem – bunkójával ütik le azokat, akik másként gondolkoznak, mint a Központ.
 • Formálódik a magyar 5G stratégia
  Az 5G napjaink egyik legnagyobb hatású technológiai újdonsága, amely az állampolgárok és a vállalkozások mindennapi életét alapjaiban megváltoztató innovatív termékek, szolgáltatások és üzleti modellek elterjedését teszi lehetővé. Kiemelt cél a piacképes üzleti modellek és technológiai megoldások kidolgozására alkalmas, világszínvonalú kutatás-fejlesztési és innovációs környezetek és tesztrendszerek létrehozása is.
 • Magyar állami cél a Kárpát-medence fejlesztése
  Magyar többségű, nagy történelmi múltú településekről van szó, ahova ugyancsak el kell vinni azt az üzenetet, hogy Magyarország minden magyarra számít abban a nemzetépítésben, amelynek lényege, hogy közös hazánknak tekintve a Kárpát-medencét mindannyian egy nemzeti közösség tagjai vagyunk.
 • A vörös diktatúra 133 napja
  Szamuely Tibor: "A vértől nem kell félni, a vér acél: erősíti a szívet, erősíti a proletáröklöt. Hatalmassá fog bennünket tenni a vér. A vér lesz az, ami az igazi kommünvilághoz elvezet minket. Ki fogjuk irtani az egész burzsoáziát.”
MTI Hírfelhasználó