BGordon nagyon tiszteli
2019. április 13. 00:08

Egy róla szóló kötet bemutatójának keretében beszélt Soros Györgyről Bajnai Gordon, aki elmondta, bár a milliárdos megtámadta az OTP részvényeit, de nagyon tiszteli őt.

Az MSZP-SZDSZ kormányok utolsó időszakában miniszterelnöklő Bajnai Gordonról jelent egy kötet, aminek bemutatójára ő maga is hivatalos volt. A beszélgetés keretében több témát is érintettek, Bajnai elmondta például, hogy nem érzi személyes kudarcának, hogy később a Fidesz kétharmaddal nyert.

A jelen közállapotok okán is szóba került Soros György, hiszen Bajnai miniszer volt akkor, amikor milliárdos egyik alapja shortolni kezdte az OTP részvényeit. “Az ilyen alapok a sebezhető országokra mennek rá – indokolta Bajnai – a leggyengébb gazellát nézik ki.”

De én nagyon tisztelem Soros Györgyöt. Ugyanis – magyarázta – saját eszével és tehetségével lett sikeres pénzügyi szereplő, vagyonát pedig társadalmi célokra is fordította – tudósított a Hvg.hu.

Bajnai nagyon tiszteli Soros Györgyöt

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Életben akar maradni – rasszista!
    A híres brit történész, Paul Johnson már 1983-ban megírta: „Ám a hetvenes évekre az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett, és rosszul átgondolt beavatkozásaival inkább előmozdította, mint gátolta a kegyetlenséget.” (A modern kor, XX. Század Intézet, 2000.; 793. oldal)
  • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
    Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
MTI Hírfelhasználó