Videó mint politikai csapásmérés
Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
2019. május 20. 14:08

Strache bukása fölidézi a budapesti 2006-ot: akkor nem videó, hanem hangfelvétel robbant nyilvánosságra. Szeptember 17-én több médium, köztük a közszolgálati rádió tette közkinccsé az akkori miniszterelnök önleleplezését.

Május 26. óta lappangott az őszödi anyag.

A gyurcsányi beismerés súlyos alkotmánysértésről szólt: „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz” – vallotta be a politikus.

Azaz becsapták a választókat.

Az alkotmány szerint a közérdekű adatok meghamisítása súlyos bűn. A gyurcsányi hazugságpolitika ezt tette másfél-két éven át. Így érték el, hogy 2006 tavaszán rájuk szavazzanak a külföldi kölcsönökből emelt nyugdíjakkal jól tartott nyugdíjasok.

A hazugság leleplezésének borzalmas következményei lettek.

Többek között a 2006. október 23-ai polgárverés, amikor fejmagasságban kilőtt gumitöltényekkel sérüléseket – köztük maradandó sebesüléseket – okoztak törvényesen demonstráló európai uniós polgároknak.

Strache most, lebukása után azonnal lemondott.

Budapesten akkor a liberálisok lelkes támogatásával tovább folytatódott a gyurcsányi hazugságpolitika. Egy extrém főpolgármester még ki is tüntette azokat a rendőr tábornokokat, akik vaspálcával – viperával – verették véresre a törvényesen demonstráló európai uniós polgárokat.

Brüsszel néma maradt, rábólintva a véres akcióra.

Strache esetében évekig raktározták a leleplező videót. Felhasználását időzíteni kellett, valószínűleg az EP-választások közeledése kínálta a megfelelő alkalmat: Strache bűne, hogy a nemzeti önvédelem érdekében politizált.

Ez elfogadhatatlan valakiknek.

Azoknak, akik 2017-ben megrendelték a Strache elleni karaktergyilkosságot. Mert aki védi Európát, annak mennie kell, lehetőleg megszégyenülten – így rendelkeztek Európa, a keresztény földrész elárulói.

Riasztó következtetéseket lehet levonni az esetből.

Azt mégpedig, hogy sok-sok videó van raktárazva – „betárazva” – Európa ellenségeinél. És ezek a videók bármikor előhúzhatók, átadhatók a sajtó kiválasztott orgánumainak, és a szenzáció a világhálón elterjed.

A karaktergyilkosság áldozata eltűnik a süllyesztőben.

Strache valószínűleg tudta, hogy terhelő anyag van róla raktáron, hiszen egy humorista már hónapokkal korábban megszellőztette a videó hírét. Lehet, hogy Strache fenyegető telefonokat is kapott: legyen áruló, különben leleplezik.

Strache nem hagyta magát megzsarolni.

De ehhez már közel van a logikai következtetés: másokat is levideóztak, és így raktáron van rengeteg karaktergyilkosságot szolgáló anyag. Ám ezek a „más levideózottak” hagyták magukat megzsarolni: maradni akartak a bársonyszékben, nagy jövedelemmel.

Inkább elárulják Európát.

Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat.

Miért öletik meg társadalmuk tagjait.

Zsarolva vannak: videók, lehallgatott telefonbeszélgetések várnak megjelenésre, s a nagypolitikus elveszítené bársonyszékét, jövedelmét, és emberi tekintélyét: kiderülne, hogy pitiáner bűnöző.

Ezért kinyitják a kaput a migránsáradat előtt. Elhallgattatják a migránsok által tömegesen elkövetett bűncselekményeket. Ha társadalmuk tagját gyilkolják meg terroristák, kisebbítik a bűnt, sőt az áldozatot teszik felelőssé.

Ki kell selejteznünk a zsarolható politikusokat.

El kell távolítani a közéletből azokat, akikről lejárató videók, hangfelvételek vannak raktáron. Ne engedhessenek rá társadalmukra migránstömeget, terrorista hordát, ne tegyék tönkre gyerekeink jövőjét.

Nekik nincsenek gyerekeik.

Csak saját bőrüket féltik, ezért hagyják magukra erőltetni a zsarolást: nem akarnak lebukni, nem akarnak nevetségessé, megvert politikussá válni. A törvénytisztelő embereknek azonban védekezniük kell a videóval zsarolható politikusok ellen.

Az EP-választás jó alkalom a selejtezésre.


 

Kovács G. Tibor
 • Két majom
  Az érdekes, hogy mindketten beleszóltak, mit beleszóltak, próbáltak beleavatkozni a magyar belpolitikába.
 • Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen
  Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.
 • Varga Judit lesz az igazságügyi miniszter
  Varga Juditot, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárát jelöli igazságügyi miniszternek Orbán Viktor miniszterelnök, miután a jelenlegi tárcavezető, Trócsányi László elfoglalja képviselői helyét az Európai Parlamentben – derült ki szerda délután.
 • Kocsis: a legalkalmatlanabb lett az ellenzék főpolgármester-jelöltje
  A legalkalmatlanabb fővárosi polgármester lett az ellenzék jelöltje - reagált a Fidesz budapesti elnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában szerda este az előválasztásra. Kocsis Máté hozzátette: Gyurcsány Ferencnek mindegy volt ki nyer, mert "Karácsony Gergely pórázának a végén is Gyurcsány Ferenc áll".
 • Gyurcsány Ferenc markában a szocialista szavazók
  Az európai parlamenti választásokon elért eredményének köszönhetően a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc minden korábbinál közelebb került ahhoz, hogy stabilan a baloldal vezető, sőt idővel kizárólagos erejévé váljon. A jelenség részben a politikai környezet számukra kedvező alakulásával, részben pedig tudatos taktikai döntések sorával magyarázható – írja legfrissebb közleményében a Századvég.
MTI Hírfelhasználó