Szél, Hadházy: a Momentum-tagság "nem került napirendre"
Utoljára frissítve: 2019. május 30. 09:21
2019. május 28. 13:52

A világhálón az európai parlamenti választás után elterjedt a közlés, mely szerint a Lehet Más Politika (LMP) két korábbi politikusa, jelenleg független országgyűlési képviselő: Szél Bernadett és Hadházy Ákos kérte fölvételét a Momentumba.

Megkeresésünkre mindketten elektronikus levélben egyértelműen közölték, hogy ez az állítás nem felel meg a valóságnak.

A Momentum sajtóosztálya szerdán válaszolt kérdésünkre: "Szél Bernadett és Hadházy Ákos a közös értékek és víziók mentén támogatják a Momentumot és a párt programját - és mivel sok közös pont van, ezért az utóbbi időben a közös munka elég gyakorivává vált. De Szél és Hadházy Momentum párttaggá válása egyelőre nem került napirendre" - írta Németh Gyöngyvér sajtóreferens.

gondola
  • Rebrov nem "A Nagy Edző"
    Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
  • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
    Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
MTI Hírfelhasználó