Szél, Hadházy: a Momentum-tagság "nem került napirendre"
Utoljára frissítve: 2019. május 30. 09:21
2019. május 28. 13:52

A világhálón az európai parlamenti választás után elterjedt a közlés, mely szerint a Lehet Más Politika (LMP) két korábbi politikusa, jelenleg független országgyűlési képviselő: Szél Bernadett és Hadházy Ákos kérte fölvételét a Momentumba.

Megkeresésünkre mindketten elektronikus levélben egyértelműen közölték, hogy ez az állítás nem felel meg a valóságnak.

A Momentum sajtóosztálya szerdán válaszolt kérdésünkre: "Szél Bernadett és Hadházy Ákos a közös értékek és víziók mentén támogatják a Momentumot és a párt programját - és mivel sok közös pont van, ezért az utóbbi időben a közös munka elég gyakorivává vált. De Szél és Hadházy Momentum párttaggá válása egyelőre nem került napirendre" - írta Németh Gyöngyvér sajtóreferens.

gondola
  • A nyugat-európai liberálisok vallása a hungarofóbia
    Annyira nem bigottak, hogy ezért a vallásért Husz Jánosként a máglyára menjenek. Nem akarnak mártírok lenni, noha a mártír legyőzhetetlen ellenfél. Az ő vallásuk másról szól. Vallásuk másik fontos rítusa ugyanis: sorakozás a kasszánál.
  • Horror bohózat a párizsi ügyészségen
    Noha maguk a rendőrök sem mernek behatolni a város jó néhány területére, az ügyészség egy sokkal súlyosabb bűncselekménnyel foglalkozik: a német WDR köztelevízió 37 éves munkatársa szerint Giscard d'Estaing a párizsi irodájában rögzített interjú során háromszor is megérintette a fenekét.
MTI Hírfelhasználó