Kapaszkodó tábor lesz Lakiteleken a Népfőiskolán
A fogyatékkal élő gyermekeket, fiatal felnőtteket nevelő családok jelentkezését július 1-ig várják.
2019. június 3. 16:53

A lakiteleki Népfőiskola Alapítvány szeretettel hívja és várja a fogyatékkal élő gyermeket, illetve fiatal felnőttet nevelő családokat 2019. július 29 – augusztus 2-ig tartó Kapaszkodó táborába.

Az Intézmény körbekerített, őrzővédelemmel ellátott területén a résztvevő családok a délelőtti közös programokon (beszélgetések, előadások, bemutatók, kézműves foglalkozások) és a délutáni szabadidős tevékenységek során számos új élménnyel és baráti kapcsolatokkal gazdagodhatnak. Amennyiben szeretné bemutatni másoknak is hobbiját, gyűjteményét, vagy szívesen játszana valamilyen hangszeren a délelőtti programokon, kérjük jelezze a jelentkezési lapon.

Helyi szabadidős programlehetőségek: Népfőiskola (pihenő padok, irányjelzők, szoborparkok, Szent István kápolna, állandó kiállítások: Mindszenty József életútja, Emigráció a Hazáért, Kőjurta), focipálya, Nimród Szabadidő- és tájpark, Gyarmati Dezső tanuszoda, Mária Boldogasszony Vize gyógyvizes termálfürdő, strandröplabda, csocsó, biliárd, pingpong, szauna, sószoba, biliárd, asztalitenisz, csocsó, tábortűz (tűzgyújtási tilalom figyelembevételével)

Szállás: A Vendégház légkondicionált 3-4 ágyas szobáiban. Étkezés: A Népfőiskola Tisza Vendéglőjében. A Kapaszkodó tábor kedvezményes költsége: (szállás + napi háromszori étkezés, délelőtti programok): 0-3 éves korig DÍJTALAN; 3-14 éves korig 2.000 Ft/fő/5 nap; 14-18 éves korig 3.000 Ft/fő/5 nap; 18 - éves kortól 13.000 Ft/fő/hét; + minden Népfőiskolán töltött éjszaka után 300 Ft/éj IFA. Fizetési módok: készpénz, bankkártya, SZÉP kártya, Erzsébet utalvány. Az uszoda belépőjegy tartalmazza a szauna, a sószóba, az uszoda és a termálfürdő használatát.

Érkezés: 2019. július 29-én (hétfő) 11 órától, távozás: 2019. augusztus-2 -án (péntek) ebéd után.

A pályázat benyújtási határideje: 2019. július 1 (hétfő 16 óráig).

A pályázat feltétele: A helybéli lelkész vagy plébános támogató nyilatkozata.

A részletes programot a jelentkezések tükrében, az életkori sajátosságokat figyelembe véve állítjuk össze és 2019. július 10-ig küldjük el a felvételt nyert családoknak.

A korlátozott férőhely miatt a pályázati kiírásnak megfelelő pályázatokat a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni!

A pályázati adatlap letölthető a www.nepfolakitelek.hu internetes oldalról.

Bővebb információ: Kis Márta 06-76-549-040, ikszt@nepfolakitelek.hu

gondola
 • Két majom
  Az érdekes, hogy mindketten beleszóltak, mit beleszóltak, próbáltak beleavatkozni a magyar belpolitikába.
 • Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen
  Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.
 • Varga Judit lesz az igazságügyi miniszter
  Varga Juditot, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárát jelöli igazságügyi miniszternek Orbán Viktor miniszterelnök, miután a jelenlegi tárcavezető, Trócsányi László elfoglalja képviselői helyét az Európai Parlamentben – derült ki szerda délután.
 • Kocsis: a legalkalmatlanabb lett az ellenzék főpolgármester-jelöltje
  A legalkalmatlanabb fővárosi polgármester lett az ellenzék jelöltje - reagált a Fidesz budapesti elnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában szerda este az előválasztásra. Kocsis Máté hozzátette: Gyurcsány Ferencnek mindegy volt ki nyer, mert "Karácsony Gergely pórázának a végén is Gyurcsány Ferenc áll".
 • Gyurcsány Ferenc markában a szocialista szavazók
  Az európai parlamenti választásokon elért eredményének köszönhetően a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc minden korábbinál közelebb került ahhoz, hogy stabilan a baloldal vezető, sőt idővel kizárólagos erejévé váljon. A jelenség részben a politikai környezet számukra kedvező alakulásával, részben pedig tudatos taktikai döntések sorával magyarázható – írja legfrissebb közleményében a Századvég.
MTI Hírfelhasználó