Repülj, te lángoló
2019. június 8. 00:40

Győzni akarok

Kálmán Olgával ellentétben nem egy hete készülök a város vezetésére.

„Kálmán Olga indulása érdekessé teszi az előválasztást. Kitűnő műsorvezető. De a városvezetésről azt mondta, nem hiszi, hogy lehet ellenzékből irányítani Budapestet. Én viszont meggyőződéssel hiszem, erre készülök, nem egy hete, hanem hosszú hónapok óta a csapatommal. Tudom, mit kell tenni egy kétmilliós nagyváros élén. Győzni akarok egy zöld és szabad Budapestért.”

Karácsony Gergely

/Kunhalmi Ágnes: Én is úgy gondolom, ahogy Gyurcsány is mondta az ATV-ben: „Meg fogjuk verni Tarlós Istvánt Karácsony Gergely vezetésével”/

mandiner.hu - facebook
Címkék:
 • Két majom
  Az érdekes, hogy mindketten beleszóltak, mit beleszóltak, próbáltak beleavatkozni a magyar belpolitikába.
 • Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen
  Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.
 • Sopronban más fesztivál is volt
  Bármekkora is ez a most dübörgő soproni VOLT fesztivál, volt itt egy másik „fesztivál” is, az még nagyobbat szólt. Ebben meg is egyezünk Soproni Horváth Lajos barátommal, kollégámmal, mielőtt nekivágunk az időutazásnak, és elindulunk a „terepre”.
 • Egy bankár rejtélyes halála
  Helmut Kohl ott és akkor elveszítette a legfőbb gazdasági tanácsadóját és „eszét”, akire, mivel a gazdaság nem tartozott a fő szakterületéhez, égetően szüksége volt.
 • Varga Judit lesz az igazságügyi miniszter
  Varga Juditot, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárát jelöli igazságügyi miniszternek Orbán Viktor miniszterelnök, miután a jelenlegi tárcavezető, Trócsányi László elfoglalja képviselői helyét az Európai Parlamentben – derült ki szerda délután.
MTI Hírfelhasználó