Repülj, te lángoló
2019. június 8. 00:40

Győzni akarok

Kálmán Olgával ellentétben nem egy hete készülök a város vezetésére.

„Kálmán Olga indulása érdekessé teszi az előválasztást. Kitűnő műsorvezető. De a városvezetésről azt mondta, nem hiszi, hogy lehet ellenzékből irányítani Budapestet. Én viszont meggyőződéssel hiszem, erre készülök, nem egy hete, hanem hosszú hónapok óta a csapatommal. Tudom, mit kell tenni egy kétmilliós nagyváros élén. Győzni akarok egy zöld és szabad Budapestért.”

Karácsony Gergely

/Kunhalmi Ágnes: Én is úgy gondolom, ahogy Gyurcsány is mondta az ATV-ben: „Meg fogjuk verni Tarlós Istvánt Karácsony Gergely vezetésével”/

mandiner.hu - facebook
Címkék:
  • Áder: Ne tévesszünk mértéket, amikor klímakatasztrófáról beszélünk
    Helyes, hogy Magyarország felelősségét és tennivalóit is vizsgáljuk, amikor a fenyegető klímakatasztrófáról és a megteendő intézkedésekről beszélünk, de ne tévesszünk mértéket – mondta Áder János köztársasági elnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
  • Sorsdöntő öt év vár Európára
    Ha a számok nyelvére fordítjuk le azt, ami az elmúlt években történt, akkor az iszlám terjedése Nyugat-Európában már elérte a kritikus szintet.
  • Varga Judit a kereszténydemokratáknál
    A Városliget Caféban rendezett találkozón Varga Judit miniszter derűs felszabadultsággal beszélt gyerekkoráról, diák éveiről. Kiemelte: a sport és a zene alakította karakterét. Távolugrás, síkfutás, kosárlabda, hegedű és több nyelv elsajátítása – ezek is ennek a korszaknak a „hozományai”.
MTI Hírfelhasználó