Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen
Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.
2019. június 17. 23:42

Fizetett komédiások randalíroztak a demokrácia ellen. „Szinte egy emberként mozdult meg Hollywood színe-java. Producerek, rendezők színészek és más szabadelvű értelmiségiek nyílt levélben fordultak Görlitz lakóihoz” – írta a sajtó.

„Színe-java”…

A „soft-power” világfővárosának színe-java… Igen, ez a gyakorlat vezethet a bohócok diktatúrájához. Képzeljük el: az alkoholista, drogos paprikajancsik annyira odafigyelnek a világ eseményeire, hogy egy kelet-német kisváros belső politikai harca is a szemükbe ötlik.

Legközelebb Kőbánya-Alsó lesz a fő téma Hollywoodban.

„A politikailag korrekt, elfogadó, haladó gondolkodású liberálisok figyelme most azért fordult a német kisváros felé, mert felmérések szerint a hétvégén ott tartandó polgármester-választás a jobboldali Alternatíva Németországért (AfD) párt győzelmével zárulhat” – adja hírül a média.

Felháborító: a demokrácia érvényesülhet egy német településen!

Ha a demokrácia elve, a többség akarta győzhet a helységben, „akkor Görlitz lehet az első olyan német város, amelyet a bevándorlásellenes AfD irányít.” Ez az, amit az alkoholista, drogos kompánia nem fogadhat el.

Be kell tiltani a demokráciát Görlitzben.

Az „aggódó” levélben – mint a sajtó írja – a toleráns, elfogadó „demokraták” burkoltan megfenyegették a város lakóit: „Ha az a benyomás keletkezik, hogy a város többsége idegengyűlölő, annak híre megy és valószínűleg következményei lesznek.”

Azaz fenyegettek a demokrácia védői

És nincs háttérhatalom… Nincsenek összeesküvések… Az alkoholista, drogos csőcselék két delírium között éberen odafigyelve észlelte, hogy egy Görlitz nevű kistelepülésen majdnem szárba szökkent a demokrácia.

Alulról jövő kezdeményezésként tiltakoztak ellene.

Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.

És fenyegettek is: „következményei” lesznek.

Tudjuk, mire emlékeztet ez. Ismerjük a német történelem legmélyebb másfél évtizedét, amelyben ez a stílus volt a hivatalos. „Következményei lesznek”… Ezt a propagandastílust vette át a hollywoodi gyülevész népség.

Kik állhatnak a háttérben?

Noha jól tudjuk, nem nevezhetjük néven őket. Mert a szélsőséges propagandagépezet címkéz, megbélyegez, besároz minden halandót, aki önvédelmet gyakorol. Aki él elemi emberi jogaival, s szabadon véleményt mond, az nem tartozhat „A politikailag korrekt, elfogadó, haladó gondolkodású liberálisok” közé.

És kíméletlenül kiiktattatik.

Mégis védekeznünk kell a terror ellen. A hollywoodi propagandaterroristákat jó szóval figyelmeztetnünk kell: ne adják el magukat. Ne aljasodjanak le pénzért. Ne legyenek az ordas eszmék kiszolgáló csürhéje. Ne állatiasodjanak el.

Térjenek vissza az emberiséghez.

Kovács G. Tibor
 

Kovács G. Tibor
 • Életben akar maradni – rasszista!
  A híres brit történész, Paul Johnson már 1983-ban megírta: „Ám a hetvenes évekre az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett, és rosszul átgondolt beavatkozásaival inkább előmozdította, mint gátolta a kegyetlenséget.” (A modern kor, XX. Század Intézet, 2000.; 793. oldal)
 • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
  Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
 • Felavatták Hunyadi János zimonyi szobrát
  Hunyadi János egész életét a haza védelmére és az oszmán hadak kiűzésére tette fel, az általa vezetett nándorfehérvári diadalt követően a béke és az újjáépítés korszaka következhetett – hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök hétfőn a Belgrádhoz tartozó Zimonyban, ahol szerb hivatali kollégájával, Aleksandar Vuciccsal együtt vett részt Hunyadi János szobrának felavatásán.
 • Donáth Anna az EP-ben: Ennél már nincs lejjebb
  Donáth megfontolás nélkül elhiszi azt, hogy egész Európa szerint a Fidesz patás ördög, ezért csak ki kell mondani a bűvös szót, hogy ez a képviselő „fideszes”, és máris mindenki szörnyülködve nyomja meg a NEM gombot.
 • A zöldek eltitkolnak valamit
  Akik azt állítják, hogy a klímaváltozás komolyabb fájdalom, áldozat és lemondás nélkül, jelenlegi életmódunk pusztán környezettudatos finomhangolásával megállítható, azok eltitkolnak valamit a választók elől.
MTI Hírfelhasználó