Derék magyar büszke lélek
2019. július 13. 00:04

Európa és Magyarország számára egyaránt fontos, hogy a Fidesztől megszabaduljunk végre.

„Jegyezzük meg jól Pilhál Tamás nevét.

Ő mondta ki azt, amit a kormánypárti politika a hazaárulózással régóta sugall: hogy az ellenzék nem ellenzék, hanem ellenség, hogy vele szemben minden eszköz megengedett.

Jegyezzük meg ennek az embernek a nevét – mert tudjuk, hogy a kimondott szónak jelentősége van. Amikor majd ezen felbuzdulva elkezdődnek a fizikai atrocitások az ellenzéki politikusok és a szavazóik ellen, akkor emlékezzünk erre az emberre, aki ezt kimondta.

És emlékezzünk annak a politikának a meghatározó alakjaira, Orbán Viktorra és Kövér Lászlóra, akik a politikai beszédet ebbe az irányba terelték.

A Momentumos politikusok jól tették, hogy a Fideszes politikusok EP-pozíciói ellen szavaztak. A Fidesz ugyanis nem sima euro-szkeptikus párt, hanem a magyar demokrácia aláásója, az Európai Unió erőforrásainak csalárd felhasználója.

Egy maffiaszervezet.

Európa és Magyarország számára egyaránt fontos, hogy a Fidesztől megszabaduljunk végre. Nemzeti érdek.

Ezt kimondani, ezt képviselni, vállalni évtizedes konszenzusok értékelapú megbontását, vállalni a kormánypárti szennysajtó kampányát, a gyűlöletbeszédet, az ebből a cikkből kiolvashatóan: a fizikai fenyegetést: hazafias hőstett.

Gratulálok Cseh Katalinnak és Donáth Annának.

Büszke vagyok rájuk.”

Kerpel-Fronius Gábor: Jegyezzük meg jól Pilhál Tamás nevét

mandiner.hu - facebook
Címkék:
 • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
  Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
 • Az állam a legrosszabb tulajdonos...
  „Az állam a legrosszabb tulajdonos” – ismételgette mantraként számos külföldről megfizetett – fölbérelt – politikus a kilencvenes években. Sokan bedőltek nekik, mert ez a külföldi propagandaközpontban megfogalmazott mondat nagyon hatásos volt. Négy évtizednyi kommunista uralom után jól hangzott.
 • Európai identitás nincs, pedig igény – az lenne rá…
  Bayer Zsolt két állandó közgazdász vendége – Bogár László és Boros Imre – egy tematikus adás keretében az európai identitás kérdését próbálták közérthetően megfogalmazni.
 • A véletlen tervszerűsége
  Az újdonsült veszprémi polgármesterjelöltben könnyű felismerni az ellenzéki ország­gyűlési képviselők vidéki hasonmását, aki tévészékház híján egy zebránál csinált bolondot magából.
 • Új korszak kezdődhet hazánk és Brüsszel kapcsolatában
  Visszafogottságra intett Magyarországgal kapcsolatban az Európai Bizottság leendő elnöke, Ursula von der Leyen. Egy interjúban a német politikus elmondta, a közép- és kelet-európai országokban sokaknak az az érzésük, hogy az unióban nem fogadják el őket teljesen.
MTI Hírfelhasználó