Életben akar maradni – rasszista!
A híres brit történész, Paul Johnson már 1983-ban megírta: „Ám a hetvenes évekre az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett, és rosszul átgondolt beavatkozásaival inkább előmozdította, mint gátolta a kegyetlenséget.” (A modern kor, XX. Század Intézet, 2000.; 793. oldal)
2019. július 21. 17:01

A magyar állam túl nagy hangsúlyt helyez a biztonságra – fogalmazott hazánkban tett látogatása után Felipe González Morales ENSZ-jelentéstevő. Szerinte több intézkedés aránytalannak tűnik a jelenlegi helyzethez képest.

Nemcsak erkölcsileg, hanem szellemileg is leépült az ENSZ.

A híres brit történész, Paul Johnson már 1983-ban megírta: „Ám a hetvenes évekre az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett, és rosszul átgondolt beavatkozásaival inkább előmozdította, mint gátolta a kegyetlenséget.” (A modern kor, XX. Század Intézet, 2000.; 793. oldal)

Korrupt, demoralizált – és degenerált.

Perverz módon buta a mondat: „A magyar állam túl nagy hangsúlyt helyez a biztonságra.” Ha a buta mondatokat díjaznák, ez a példány mind bizonnyal az első díjra is esélyes lenne.

Elképesztően csökött elme kellett megfogalmazásához.

Az ostobaságnak ezt a sűrűségét Örkény István csak egyperces novellákban tudta érzékeltetni. Az ENSZ jelentéstevőjének ez most egyetlen rövid mondatban sikeredett.

Hallatlan nagy elbutulás kellett ehhez a képességhez.

„Túl nagy hangsúlyt helyez a biztonságra” – ahelyett, hogy lazán leugrana a huszadik emeletről. Vagy éppen engedve bohó kíváncsiságának gyilkos galócát enne. Játékosan belenyúlna a konnektorba.Netán kedvesen barátkozna a kiéhezett hímoroszlánnal.

Önfeledten betenné nyakát a guillotine-ba.

Ehelyett „túl nagy hangsúlyt helyez a biztonságra…” Sőt percenként több alkalommal levegőt is vesz, időnként vizet iszik, mi több: szilárd táplálékot is magába gyúr – és van pofája életben maradni.

Ezt nem tűrheti az ENSZ.

Tessék kisebb hangsúlyt helyezni arra az idejét múlt biztonságra. Oszlassuk fel a rendőrséget, zavarjuk szét a katonaságot, nyugdíjazzuk az igazságszolgáltatást, küldjük turistaútra a tűzoltóságot.

A katasztrófavédelmet tegyük múzeumba.

„1. cikk Az Egyesült Nemzetek célja, hogy 1. fenntartsa a nemzetközi békét és biztonságot…” - áll az ENSZ Alapokmányában. Az ember megdörzsöli a szemét, ám igen, jól látja.

…biztonságot…

Tehát az ENSZ úgynevezett „jelentéstevője” még az ENSZ alapokmányát sem olvasta el. Nem tudja, hogy az Egyesület Nemzetek Szervezetét annak idején, nehéz háborús évek után a biztonság fenntartásáért alapították meg.

És hatalmas adófizetői pénzekből evégett tartják fenn ma is.

Úgy tűnik, hogy nem a rendőrséget, honvédséget, tűzoltóságot, igazságszolgáltatást, katasztrófavédelmet kell feloszlatni – hanem az ENSZ-et, méghozzá a lehető leghamarabb.

Degenerált nemzetközi szervezetre ugyanis nincs szüksége az emberiségnek.

Az úgynevezett jelentéstevő ostobasága nemcsak a perverz mondatból tűnik ki. Ezt is kifejtette: Nem gondolom, hogy számottevően nőtt volna a bűncselekmények száma Európában a migránsok érkezésével, csak a nagyobb médianyilvánosságot kapó egyes esetek miatt tűnik romlónak a közbiztonság.

Nem „gondolom”…

Tehát egy úgynevezett jelentéstevő teljes fölkészületlenséggel jön a közép-európai térségbe, állítólag vizsgálódik, mert megírja bornírt jelentését. Azon az alapon, hogy ő mit gondol, vagy mit nem gondol.

Tehát még a nyilvános statisztikai közleményeket sem olvassa el.

Azokat a jelentéseket, amelyek közlik, hogy a migránsok mennyi bűncselekményt követtek el – a látens bűncselekményeiken kívül –, és az hogyan dobta meg a bűncselekmények mennyiségét nyugat-európai országokban.

A statisztika áttekintése helyett ő „gondol”…

Mint Mari néni, Jóska bácsi teszi, miután a gagyi televíziók műsorait megnézte, és az ott látott-hallott alternatív valóság alapján kialakítja saját véleményét – amit az utcán terjeszt, és ami alapján – sajnos – időnként szavazatokat ad le.

Mari néninek és Jóska bácsinak joga van hülyének lenni.

Ez a jog azonban nem illeti meg a „jelentéstevőt”, aki hatalmas jövedelmet húz azért, hogy színvonalas tanulmányt írjon, és a megállapított valós tényekből normális emberhez méltó, és nem elmebeteghez illő következtetést vonjon le.

Az ENSZ pillanatnyi propagandagondolkodása szerint: aki életben akar maradni – rasszista!

Kovács G. Tibor
  

publicisztika - Kovács G. Tibor
Címkék:
 • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
  Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
 • Politikai stabilitás mint érték
  Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
 • Itt a 2010 előtti világ újracsomagolva
  Nem feltétlenül rossz a választói emlékezet felfrissítése szempontjából, hogy hosszú idő után a balliberális erők újra meg tudják mutatni a gyakorlatban, hogy kik is ők valójában.
 • A Velencei Bizottság szerint is szembemegy a nemzetközi joggal az ukrán nyelvtörvény
  A Velencei Bizottság friss szakvéleménye ismételten világossá tette, hogy az előző ukrán elnök hivatali idejében elfogadott nyelvtörvény elveszi a nemzeti közösségek már meglévő, szerzett jogait az anyanyelv-használattal kapcsolatban – közölte a külgazdasági és külügyminiszter szombaton az MTI-vel.
 • Stadionstopból kórházstop lett Budapesten
  A fővárosi önkormányzat baloldali többségű vezetése olyan háttéralkukat kötött, amelyekkel Demszky- és a Gyurcsány-korszak emberei tértek vissza Láng Zsolt, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője szerint. Hangsúlyozta: egyelőre türelmesek a főpolgármesterként még tapasztalatlan Karácsony Gergellyel, ám elvárják, hogy a főváros lássa el a saját feladatait, s jövő év elejére kész Budapest-ví­ziót is várnak Karácsonytól és szövetségeseitől.
MTI Hírfelhasználó