Olga jönni, Fidesz rettegni
2019. augusztus 14. 23:20

Sokan találgatták, hogy vajon hová tűnhetett a népszerű televíziós személyiség az előválasztás után.

Ismert, hogy Kálmán Olga a DK főpolgármester jelöltje volt az előválasztáson. Bár a televíziós személyiség alulmaradt Karácsony Gergellyel szemben azt gondolom eldőlt, hogy neki a pályája a politika, mert a küzdelembe való belépésével már nincs visszaút a közéleti újságírás felé. De ez így is van jól.

Az előválasztás után gratulált a győztes Karácsony Gergelynek, azonban azóta nem hallottunk Olgáról. Éppen ez szúrt szemet az Index újságírójának is, aki megkereste Kálmánt.

Az újságíró először a Demokratikus Koalíció sajtóirodáját kereste meg azzal a kérdéssel, hogy az előválasztás vége óta miért nem hallottunk semmit Kálmán Olgáról.

A DK úgy reagált a megkeresésre, hogy “Ezen kérdéseivel kérem, keresse meg Kálmán Olgát.”

Így hát az Index megkereste közvetlenül Kálmán Olgát, aki bejelentette: Ősztől, amint újra felpörög a politika, garantáltan mindent meg fogok tenni azért, hogy ez egy élhetőbb és szabadabb ország legyen.

Így tehát bizonyos, hogy az őszi hadjáratban Kálmán Olga is erősíteni fogja azt a csapatot, amelyik megmérkőzik Tarlós Istvánnal. Nem lennénk a Fidesz helyében.

Nagy bejelentést tett Kálmán Olga – kezdhet rettegni a Fidesz

balramagyar.hu
Címkék:
  • Rebrov nem "A Nagy Edző"
    Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
  • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
    Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
MTI Hírfelhasználó