Tarlós Istvánt provokálta a szélsőség
Tarlós a provokáló Tordainak: A választáson jól meg fogom verni a maguk hazudós, tutyimutyi főnökét.
2019. szeptember 13. 21:10

Amint arról beszámoltunk, elültették a mintegy három éve indult fővárosi fatelepítési program tízezredik és az országfásítási program első fáját pénteken a Margitszigeten. A fákat jelképesen Tarlós István főpolgármester és Nagy István agrárminiszter ültette el.

Az eseményen feltűnt Tordai Bence, a Párbeszéd botrányairól ismert országgyűlési képviselője is, aki egy ideig provokatív módon akadályozta, hogy a főpolgármester elkezdje a beszédét. Tordai Bence egyébként azt kérdezte Tarlós Istvántól, hogy elvállalja-e a vitát Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével.

A hosszan tartó provokációra a főpolgármester csattanós választ adott, megafonon keresztül üzent Tordain keresztül Karácsony Gergelynek, az ellenzék főpolgármester-jelöltjének.

"A maguk főnökét nem vitáról kell kérdezni, mert összevissza hazudik. Azt jegyezze meg, és ezt továbbítsa: a választáson jól meg fogom verni a maguk hazudós, tutyimutyi, tétova, mama kedvence főnökét” – hallható a merce.hu által közzétett videón.

Tarlós Istvánt később kérdezték újságírók is, hogy akar-e nyilvános főpolgármesteri-jelölti vitát Karácsony Gergellyel. Elmondta, hogy akkor elképzelhető vita, ha teljesülnek a már korábban általa megjelölt feltételek. Ugyanakkor felhívta a figyelmet a kétszereplősre tervezett vita kapcsán arra, hogy Karácsony Gergelyen kívül több főpolgármester-jelölt is van. Karácsony Gergely kiemeli magát közülük, nem áll szóba velük, és „a demokratikusnak mondott ellenzék” most azt akarja mondani, hogy „senkinek tekinti ezeket az embereket” – mondta Budapest főpolgármestere.

MTI
 • Majdan Minszkben
  A demokrácia exportja. Ezt a „sok munkát” végezte az USA évtizedeken át – borzalmas következményekkel. A „sok munka” során eltettek láb alól számos vezetőt, egyet például Észak-Afrikában, s ennek nyomán megindult a migránsáradat Európa felé.
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Orbán–Orban-találkozó lesz a magyar–román határon?
  A magyar és a román miniszterelnök jelenlétében avathatják fel szeptember 4-én a két ország határához vezető Bihar–Bors autópálya-szakaszt és az új határátkelőt. Erről Ovidiu Barbier, a romániai közúti infrastruktúrát kezelő társaság (CNAIR) igazgatóhelyettese beszélt egy televíziós interjúban.
 • Vidnyánszky, a „román”
  A DK-szimpatizánsok keménymagja egyenesen Romániába zavarnák „vissza” a Beregszászról származó művészt.
 • Trianon 100 kompozíció a debreceni virágkarneválon
  Bár a járványhelyzet miatt elmarad a virágkocsik és a művészeti csoportok hagyományos felvonulása augusztus 20-án Debrecenben, az 51. virágkarnevált megtartják: tíz színpompás virágkompozíciót tekinthetnek meg majd az érdeklődők a főtéren, a táncosok pedig a város különböző pontjain mutatkoznak be - jelentették be a szervezők csütörtökön sajtótájékoztatón, ahol bemutatták a készülő virágkocsikat is.
MTI Hírfelhasználó