Tarlós: 53%, Karácsony: 40%
Tovább növelte előnyét Tarlós István az októberi önkormányzati választás kampányában, s a biztos részvételt ígérő budapesti választók 53 százaléka jelezte, hogy a jelenlegi főpolgármesterre fog szavazni – derül ki a kormányközeli Nézőpont Intézetnek a Magyar Nemzet számára készített reprezentatív közvélemény-kutatásából.
2019. szeptember 23. 09:28

A felmérés szerint a budapesti választók mindössze 40 százaléka tervezi Karácsony Gergely – a baloldali ellenzék főpolgármester-jelöltje – támogatását, hét százalékuk pedig az „ellenzék ellenzékére”, Puzsér Róbertre szavazna.

Arra a kérdésre, hogy az adott személy alkalmas-e arra, hogy Budapest főpolgármestere legyen, a megkérdezettek 57 százaléka válaszolt igennel a jelenlegi főpolgármester esetében, s csak 35 százalékuk gondolta így Karácsony, 10 százalékuk pedig Puzsér esetében.

Magyar Nemzet
  • A Demokrácia Védvonal
    A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
  • Mikulássapkás hazugság
    Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
MTI Hírfelhasználó