A kurzus jó lesz
2019. október 8. 01:00

A Párbeszéd volt EP-képviselője hétfőn a Facebookon jelentette be, hogy Bajomi-Lázár Péterrel és Stumpf Andrással kurzust indít a CEU Bibó István Szabadegyetemén a sajtószabadság helyzetéről Kelet-Európában.

„Hogyan lehetetlenül el az értékelvű újságírás a politikai elvárások nyomása alatt? Hogy néz ki a kormányzati propagandabirodalom tartalmilag, és mennyire uralja a magyar médiapiacot? Miként válhat érdektelenné, sőt ellenséggé a konzervatív minőségi újságírás is? Mik az EU lehetőségei ebben a helyzetben? Mit kéne tenni?” – sorolta a kérdéseit Jávor Benedek, hozzáfűzve, ígéri, a kurzus jó lesz.

Jávor Benedek 2019-ig volt a Párbeszéd EP-képviselője. a május 26--i EP-választáson a pártja az MSZP-vel közös listán indult, ő azonban csak a negyedik helyet kapta meg úgy, hogy a pártszövetségnek végül csak egy mandátumot sikerült szereznie a megméretésen.

A CEU Bibó István Szabadegyetemén fog tanítani Jávor Benedek

168 óra
Címkék:
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
  • A Demokrácia Védvonal
    A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
MTI Hírfelhasználó