Assisi Szent (Gy.) Ferenc
2019. október 12. 00:08

A kispesti szocialisták korrupciós botránya miatt emelt szót a DK elnöke.

Mindenkinek meg kell értenie, ha a negyede igaz annak, amit a felvételekről állít a jobboldali sajtó, akkor az a polgármester dolga, hogy fellépjen vele szemben – mondta Gyurcsány Ferenc a kispesti MSZP korrupciós botrányáról péntek este az ATV műsorában. A DK-ból annak is távoznia kell, akiről akár csak híre megy, hogy egy forintot is eltesz. Gyurcsány üzent Gajda Péter kispesti MSZP-s polgármesternek: ez a mocsok nem vetülhet az országra és az ellenzéki összefogásra.

Gyurcsány szerint komoly kockázat, hogy a választók minden politikai szereplőt korruptnak tartanak és magából a politikából ábrándulnak ki. Az én politikai életem jelentős része arról szól, hogy az ellenzéket is megtisztítsam, maga az Demokratikus Koalíció is emiatt alakult meg – tette hozzá a DK elnöke.

A beszélgetést a Facebookon azzal akommentárral osztotta meg, hogy „aki akár csak 1 forintot elvesz a közös pénzből, annak nincs helye a politikában”. A teljes műsor itt tekinthető meg.

Gyurcsány beleszállt a kispesti szocialistákba

mandiner.hu
Címkék:
  • Orbán: Közép-Európa lesz Európa jövője
    Kellő szerénységgel, de 30 év teljesítményének önbizalmával és az európai helyzet ismeretében mondhatni, hogy 30 éve még azt gondoltuk, Közép-Európa jövője Európa, de ma már azt látni, hogy "mi vagyunk Európa jövője", és "készen is állunk erre a küldetésre" - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Prágában a bársonyos forradalom 30. évfordulójának alkalmából rendezett megemlékezésen.
  • Híd épül a rendező pályaudvar felett
    Több fejlesztéssel erősíti az állami beruházó a körvasút Kelenföld és Ferencváros közötti szakaszát: a Déli összekötő híd bővítése mellett Ferencváros állomáson belül is feloldanak egy szűk keresztmetszetet, és ennek érdekében hidat építenek a vágányok fölött. A körvasúton jelentős S-Bahn-fejlesztéseket terveznek, így új megállót kap a Kopaszi-gát és a tervezett észak-csepeli városrész is.
  • Az aréna jelesre vizsgázott
    Megnyílt az új Puskás Ferenc Stadion, az ország legnagyobb sportlétesítménye. Két és fél év alatt épült fel és megfelel a mai kor minden követelményének. Több mint 67 ezer ülőhely van benne, de koncertek esetén akár nyolcvanezer embert is be tud majd fogadni.
MTI Hírfelhasználó