Állatorvos is, ló is
2019. október 22. 00:32

Megzavarta a miniszterelnök parlamenti felszólalását Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő hétfőn napirend előtt, az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján, miközben Orbán Viktor a pulpituson beszélt.

Ekkor Hadházy táblákat tartott elé, melyeken általa szellemesnek vélt üzenetek voltak olvashatók, mint „stop propaganda”, „stop korrupció”. De kitett egy táblát is, ami túlment minden határon, íme:

Kövér László házelnök természetesen rendreutasította a képviselőt. A kormányfő folytatta a beszédét, majd mosolyogva megpróbálta kivenni az egyik táblát a képviselő kezéből, ez végül nem sikerült.

*********************

Hadházy civilként állatorvos, bizonyára ért a lovakhoz is. Mint diplomás ember, most épp független anarchista és botrányhős képviselő, de mint egykori párttag, bebizonyította, hogy lehet más a politika.

Tényleg lehet. Ilyen alpári, ilyen nívótlan, ilyen proli. Egy sarki krimóban sem biztos, hogy ezzel elsöprő sikere lett volna, De azt hitte, hogy a magyar parlamentben, az évszázados falak között ez jó poén.

De tévedett, mint állatorvos, tévedett, mint ellenzéki politikus. Már nem is politikus, csupán egy lódoktor. Szegény lovak, szegény intelligens magyar lovak! (szék)

MTI
Címkék:
  • Szomorú séta ezzel a Gergővel
    Azt, hogy máris zöldebb és szabadabb lett a főváros, szép szülővárosom, nem kérdés, azt csak a hülye nem érzi.
  • Karácsony Kommün
    Hát igen, nagy pártokhoz, vagy egy fővároshoz azért komoly vezetők is kellenek, kellenének. S ha nincsenek, jön a szakadék.
MTI Hírfelhasználó